Menu Zavřít

NOARK Electric vstupuje na český a slovenský elektrotechnický trh

3. 10. 2011
Autor: profit

Na český a slovenský elektrotechnický trh vstupuje společnost NOARK Electric, která je součástí nadnárodního koncernu s více než 25 tisíci zaměstnanci.

Foto: Profimedia.cz

Firma se zabývá vývojem, výrobou a distribucí elektrotechnických přístrojů a komponentů. Praha se tak stala vedle Chicaga a Šanghaje jedním z regionálních obchodních center společnosti. NOARK Electric kromě stávajícího evropského distribučního centra plánuje vybudovat v České republice i nové vývojové centrum a dále výrobní závod ve východní Evropě.

Na všechny naše výrobky nabízíme 5-letou záruku. To je pro elektrotechnický trh novinka, takovou záruku nikdo jiný nenabízí. Chceme tím jasně deklarovat, že kvalita je jedna z našich priorit. Kromě nadstandardní záruky přinášíme i zcela novou příležitost a bezkonkurenční péči pro naše zákazníky a obchodní partnery,“ uvádí Jaroslav Šuda, CEO společnosti NOARK Electric Europe, a připomíná, že celosvětovou strategií společnosti jsou investice do vlastního produktového vývoje a práce s nejnovějšími technologiemi a výrobními prostředky.

BRAND24

Vedle kvality produktů klade NOARK Electric důraz i na prvotřídní logistický servis. Proto v Praze vybudoval moderní evropské distribuční centrum, které zajišťuje dodávky do celé Evropy. „V první etapě  se zaměříme na aktivity ve střední a východní Evropě. Naším dlouhodobým cílem je pak celý evropský trh,“ dodává Jaroslav Šuda. „V České republice připravujeme za podpory agentury CzechInvest vývojové centrum pro Evropu. Zároveň v oblasti střední a východní Evropy plánujeme výstavbu výrobních závodů.

Do produktového portfolia NOARK Electric patří jisticí a spínací přístroje, rozvodnice a propojovací systémy určené pro použití jak v domovních elektroinstalacích, administrativních budovách, tak i např. ve fotovoltaických systémech. „Co se týče vývoje a výroby našich produktů, řídíme se mottem ʻJednoduchá instalace a spolehlivé fungování ʼ,“ uvádí RadkoSvrdlin, Country Sales Manager pro Českou republiku a Slovensko. „Technologie ale není vše, proto klademe důraz na vstřícný a profesionální přístup našich zaměstnanců vůči obchodním partnerům. Nechceme totiž jen dodávat technicky vyspělé produkty. Naším cílem je vše řešit jednoduše, účelně, s minimem administrativy a pro naše zákazníky udělat maximum, a to především v oblasti technického poradenství, logistiky a přizpůsobení produktů potřebám zákazníků,“ dodává Svrdlin.  NOARK Electric se navíc k 1. 10. 2011 stal oficiálním partnerem hokejového klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).