Nejlepší potravináři získali známku kvality

18. června 2007, 00:00 - (ner)
18. června 2007, 00:00

Novou regionální známku kvality získali v Českých Budějovicích jihočeští výrobci potravin. Tři nejlepší v každé kategorii mohou své výrobky opatřit logem soutěže Chutná hezky jihočesky, kterou uspořádala Regionální agrární komora za podpory kraje.

Celkem 37 potravinářů přihlásilo téměř osmdesát masných, dvanáct mlékárenských a přes čtyřicet pekárenských výrobků. Kategorii „Ostatní“ tvořily ovocné šťávy, saláty a další lahůdky. Mezi oceněnými byl i bio sýr z Kozí farmy rodiny Špatných z Bílska u Bavorova (na snímku manželé Špatní).

Mohlo by vás zajímat

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

  • Jaroslav Žlábek: Na jedno nabití ujedeme 1000 kilometrů

Hry pro příležitostné hráče