Nejlepší potravináři získali známku kvality

18. června 2007, 00:00 - (ner)
18. června 2007, 00:00

Novou regionální známku kvality získali v Českých Budějovicích jihočeští výrobci potravin. Tři nejlepší v každé kategorii mohou své výrobky opatřit logem soutěže Chutná hezky jihočesky, kterou uspořádala Regionální agrární komora za podpory kraje.

Celkem 37 potravinářů přihlásilo téměř osmdesát masných, dvanáct mlékárenských a přes čtyřicet pekárenských výrobků. Kategorii „Ostatní“ tvořily ovocné šťávy, saláty a další lahůdky. Mezi oceněnými byl i bio sýr z Kozí farmy rodiny Špatných z Bílska u Bavorova (na snímku manželé Špatní).

Mohlo by vás zajímat

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

  • Je o mě zájem, říká expremiér Jiří Paroubek v Euro TV

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

Hry pro příležitostné hráče