Nejlepší novinka 2009

07. května 2009, 13:03 - mgr. Rita Kindlerová
07. května 2009, 13:03

Společnost

Plátkové paštiky Pâté du Chef získaly 1. místo v prestižní soutěži Nejlepší novinka 2009 v kategorii masných výrobků, která byla jednou z 26 kategorií. Vítěznými příchutěmi se staly brusinky, pomeranč, portské a šampaňské, které si spotřebitelé zvolili za nejoblíbenější. Vyhlášení výsledků proběhlo v Hotelu Ambassador–Zlatá Husa. Večerem provázela Bára Štěpánová a k tanci a poslechu hrála mexická kapela Si Seňor. Soutěž uspořádala již devátým rokem společnost Atoz Event a byla hodnocena na základě výzkumu trhu, který provedla agentura Factum Invenio. Na fotografii Petr Egrt, ředitel výrobního závodu Pâté du Chef, a ředitelka obchodu Monika Ježková.

Mohlo by vás zajímat

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

  • Jaroslav Žlábek: Na jedno nabití ujedeme 1000 kilometrů

Hry pro příležitostné hráče