Nejlepší novinka 2009

07. května 2009, 13:03 - mgr. Rita Kindlerová
07. května 2009, 13:03

Společnost

Plátkové paštiky Pâté du Chef získaly 1. místo v prestižní soutěži Nejlepší novinka 2009 v kategorii masných výrobků, která byla jednou z 26 kategorií. Vítěznými příchutěmi se staly brusinky, pomeranč, portské a šampaňské, které si spotřebitelé zvolili za nejoblíbenější. Vyhlášení výsledků proběhlo v Hotelu Ambassador–Zlatá Husa. Večerem provázela Bára Štěpánová a k tanci a poslechu hrála mexická kapela Si Seňor. Soutěž uspořádala již devátým rokem společnost Atoz Event a byla hodnocena na základě výzkumu trhu, který provedla agentura Factum Invenio. Na fotografii Petr Egrt, ředitel výrobního závodu Pâté du Chef, a ředitelka obchodu Monika Ježková.

Mohlo by vás zajímat

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

Hry pro příležitostné hráče