Menu Zavřít

Nebojte se úvěru na rekonstrukci. Jen vyberte ten správný.

23. 3. 2015
Autor: Redakce

Řada lidí odkládá rekonstrukci, modernizaci svého bydlení z důvodu nedostatku finančních prostředků. V takovýchto případech se ale není třeba bát úvěru.

Alternativ, jak rekonstrukci financovat, je celá řada. Ne všechny jsou ale stejné vhodné. Například úvěr ze stavebního spoření patří mezi nejvýhodnější způsoby financování rekonstrukce nebo modernizace bydlení zejména proto, že banky zpravidla poskytují hypotéky až od výše 300 tisíc korun, navíc vždy vyžadují zajištění nemovitostí. „Liška oproti tomu nabízí úvěr ze stavebního spoření až do výše 500 tisíc korun bez zajištění. Možnost čerpat finanční prostředky mají i lidé, kteří doposud nebyli klienty Českomoravské stavební spořitelny,“ upřesňuje Rostislav Trávníček, ředitel komunikace ČMSS.

Úvěr ze stavebního spoření až třikrát levnější…

Úvěr ze stavebního spoření je navíc pro rekonstrukce bytů a domů třikrát výhodnější než spotřebitelský úvěr. Podle aktuálních statistik ČNB činí průměrná úroková míra půjček bez zajištění od stavebních spořitelen 4,4 %, zatímco průměrná sazba spotřebitelských úvěrů se drží na 13,3 %.

Úvěr ze stavebního spoření slouží k financování nákupu nemovitosti, modernizace či rekonstrukce. Na novou kuchyň, koupelnu či okna, dveře, podlahy, střechu, fasádu či okapy, na zateplení a další opatření k dosahování energetických úspor, ale i na další potřebné úpravy domova včetně rekonstrukce celého bytu.

Jednou z nadstandardních služeb ČMSS je VIP servis a slevy u partnerů, díky nimž mohou lidé ušetřit čas a peníze. Pro čerpání těchto výhod se stačí zaregistrovat na webových stránkách ziskejteulisky.cz.

S úvěrem od Lišky získáte
Až 500 000 Kč bez zajištění
překlenovací úvěry i úvěr ze stavebního spoření s neměnnou roční úrokovou sazbou
snadné a rychlé vyřízení
překlenovací úvěr i v případě, že dosud nejste naším klientem
čerpání zálohově, jednorázově nebo postupně.
snížení základu daně z příjmu o zaplacené úroky z úvěru.
slevy a akční nabídky spojené s bydlením na www.ziskejteulisky.cz.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).