Menu Zavřít

Náměty ze všech koutů republiky

26. 11. 2007
Autor: Euro.cz

Další ročník podnikatelských setkání Profitu v jednotlivých krajích České republiky je za námi.

Letos jsme se ještě více zaměřili na diskuzní část programu. Posílili jsme i závěrečnou neformální část – raut jsme posunuli více do večerních hodin, příjemnou novinkou byla i degustace vín.

Zatímco někde bylo „narváno“, jinde zůstalo pár židlí prázdných. Ještě více než růst počtu účastníků oproti předchozímu roku nás potěšilo, když podnikatelé využili možnosti diskuze se zástupci krajů, měst a regionálních hospodářských komor. V některých krajích šlo o ostrou výměnu názorů, někde se naopak nenašel jediný podnikatel, který by politikům před ostatními něco vytkl. Bohužel, asi ve dvou regionech nepřišel ze samosprávy nikdo, s kým by podnikatelé mohli diskutovat. I to byl ale koneckonců důležitý vzkaz.

BRAND24

Podobná setkání chystáme i na příští rok. Zatím je předčasné mluvit o jejich detailní podobě, ale chtěli bychom se ještě více zaměřit na konkrétní podnikatelská témata, jako jsou nepřehledné zákony, špatná dopravní infrastruktura, zbytečná byrokracie, dotace z Evropské unie, spory s finančními úřady a podobně. Na viděnou v roce 2008!

Petr Kučera šéfredaktor

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).