Menu Zavřít

Najděte si práci na veletrhu

24. 10. 2005
Autor: Euro.cz

PRACOVNÍ PŘÍLEŽITOSTI Nejen počítače, počítačové programy, hry nebo notebooky jsou náplní Invexu. Počítačoví odborníci i laici si mohou na výstavě najít i zaměstnání. Počítačový veletrh je ideálním místem pro odborné podniky, aby nabraly nové perspektivní zaměstnance.

PRACOVNÍ PŘÍLEŽITOSTI Nejen počítače, počítačové programy, hry nebo notebooky jsou náplní Invexu. Počítačoví odborníci i laici si mohou na výstavě najít i zaměstnání.

Počítačový veletrh je ideálním místem pro odborné podniky, aby nabraly nové perspektivní zaměstnance. Kde jinde mohou oslovit tolik lidí zaměřených stejným směrem?

Proto je už dlouhodobě součástí Invexu také specializovaná součást Job Fair, které patří dlouhodobě celá hala E brněnského výstaviště. Ta představuje na Invexu problematiku lidských zdrojů v oboru informačních a komunikačních technologií. Kromě účasti personálních agentur je Job Fair místem pro HR prezentaci ICT (informačních a komunikačních technologií) firem. Uchazeči o zaměstnání se zaregistrují prostřednictvím internetových stránek, což pak umožní efektivní plánování schůzek zaměstnavatelů a jejich potenciálních budoucích zaměstnanců.

BRAND24

Některé firmy si ale hledají na výstavě zaměstnance ve vlastní režii. V expozici společnosti IBM najdou návštěvníci nabídku profesního růstu v rámci této společnosti. Na stánku v pavilonu V najdou uchazeči z řad zkušených IT profesionálů informace o možnostech práce pro nové integrované servisní centrum, jež bude pod názvem Integrated Delivery Center obsluhovat zákazníky z celého světa. IBM v současnosti intenzivně oslovuje budoucí pracovníky IDC Brno a je připraveno investovat do jejich odborného růstu.

Nabídka profesí se však nebude omezovat pouze na pozice v expandujícím brněnském centru, ale ti, kteří chtějí dát své kariéře nový směr a impulz, se budou moci informovat u přítomného specialisty na lidské zdroje o možnostech svého profesního růstu i v rámci společnosti IBM. Společnost obsazuje řádově stovky pracovních míst, především v oblasti systémové a databázové administrace, správy, bezpečnosti sítě a úložných zařízení.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).