Menu Zavřít

Michal Košťál, Martina Schneiderová

18. 3. 2012
Autor: Euro.cz

SAS Institute

senior account manager, HR managerka

BRAND24

Společnost SAS Institute ČR nově posílil Michal Košťál, který přichází do pozice senior account managera v rámci sales & business advisory, a Martina Schneiderová, která bude zastávat funkci HR managerky.
Košťál má v divizi na starost prodej pokročilých analytických řešení do sektorů telekomunikací a energetiky. Do SAS Institute přestoupil po čtyřech letech působení ve společnosti Oracle. Vystudoval Elektrotechnickou fakultu Vysokého učení technického v Brně, je ženatý a mezi jeho největší zájmy patří sport a rodina.
Do pozici HR managerky pro Českou republiku nastoupila Martina Schneiderová. Dříve působila ve společnosti PWC, kde od roku 2005 pracovala v pozicích HR managerky a HR leaderky pro kancelář v Lotyšsku. Jejími hlavními prioritami v novém pracovišti bude zviditelnění firemní kultury SAS Institutu na českém pracovním trhu, zaměření na řízení výkonnosti a rozvoje zaměstnanců a práce s talenty na vysokých školách. Ve volném čase ráda cestuje, navštívila již Kanadu, USA, Austrálii, JAR či pobaltské státy.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).