Manažerky se učily jíst kaviár i ústřice

21. března 2005, 00:00 - ANDREA CERQUEIROVÁ, GABRIELA ŘÍHOVÁ
21. března 2005, 00:00

Klub manažerek České manažerské asociace uspořádal spolu s pražským Středním odborným učilištěm stravování poučné setkání Jak na ryby a rybí lahůdky. Studenti a učitelé názorně ukazovali manažerkám, jak se ryby (kupříkladu kaviár, suši, krevety, ústřice) správně připravují a konzumují a jaké víno se ke které hodí.

Poučná byla i rada učitelky odborných předmětů Ireny Pražákové, jak by měl vypadat vydatný velikonoční manažerský oběd. Ten se má sestávat z aperitivu Cinzano bianco, jarního vajíčkového salátu s pažitkou a piva. Následují pomlázková zeleninová polévka, velikonoční hlavička (nádivka), jehněčí kotlety s rozmarýnem, houbový brambor pečený v alobalu, kadeřavý hlávkový salát s ředkvičkou, růžové víno, řez čokoládového beránka, sekt a dobrá káva.

Foto autor| foto: Andrea Cerqueirová

Mohlo by vás zajímat

Další videa z Euro TV
  • Martin Komárek: Už nebudu klukem z plakátu

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

Hry pro příležitostné hráče
Zavřít