Menu Zavřít

Made by KSČM

7. 3. 2005
Autor: Euro.cz

g l o s y Komunisté podporují malé a střední podnikatele. Ne, nepíše se rok 1946. Jen se po téměř šedesáti letech jakoby opakuje historie.

g l o s y

BRAND24

Komunisté podporují malé a střední podnikatele. Ne, nepíše se rok 1946. Jen se po téměř šedesáti letech jakoby opakuje historie. Koclířovský seminář, který v minulých dnech uspořádali právě čeští komunisté (píšeme o něm na straně 53), je vyvrcholením jejich snahy o nábor dalších voličů. Skutečností ovšem je, že jde o snahu bizarní a pokryteckou. Co totiž rigidní čeští komunisté mohou drobným podnikatelům nabídnout? Jen totéž mazání medu kolem úst, které už jednou živnostníky na čtyřicet let zničilo.

Nedosti na tom. Místopředseda KSČM Jiří Dolejš na zmíněném semináři uvedl, že se jeho strana začne intenzivně věnovat problémům spojeným s podnikáním. Možná to jako premiér Gross myslí upřímně, ale z jeho slov mrazí. V případě komunistů se totiž pravidelně potvrzuje teze, že cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly. Je proto nejvyšší čas udělat jejich návrhům „pápá“.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).