Menu Zavřít

Lidé a podniky

28. 1. 2010
Autor: Euro.cz

krátce

Tiscali Media
Novým generálním ředitelem Tiscali Media, provozovatele portálu Tiscali.cz, byl jmenován Jan Václav Čep. Ten působí a podniká na českém internetu více než deset let a má bohaté zkušenosti ze zahraničí, zejména z Německa a Ruska. Čep bude pokračovat v konsolidaci a rozvoji společnosti. Tiscali Media plánuje akvizice dalších internetových projektů a jejich integraci pod značku Tiscali.cz. „V lednu očekáváme návštěvnost skupiny portálu Tiscali.cz okolo 1,5 milionu unikátních uživatelů měsíčně (dle Netmonitoru),“ řekl Čep.

TN.CZ
Šéfredaktorem zpravodajského serveru tn.cz televize Nova se stal Hanuš Hanslík, jenž v létě minulého roku opustil vedoucí funkci v digitální televizi Z1. Na Novu se vrací po jedenácti letech. Do roku 1999 v ní pracoval jako redaktor Televizních novin. Později působil v České televizi, kde se podílel na tvorbě investigativního pořadu Fakta. V roce 2002 televizní branži opustil a nastoupil jako reportér do deníku Mladá fronta Dnes (MfD), o rok později se stal vedoucím regionální redakce pro Prahu. Vydavatel MfD, společnost Mafra, ho posléze pověřil přípravou projektu bezplatného deníku pro Prahu Metropolitní expres, jehož redakci vedl jako šéfredaktor.

CONTENT24

Lagardére Active ČR
Do nově vytvořené pozice ředitele marketingu mediální společnosti Lagardére Active ČR nastoupil Pavel Renčín (32). Renčín pro Lagardére pracuje od roku 2001 na různých postech. V posledním roce působil jako klíčový marketingový konzultant firmy. V nové pozici bude mít na starost kompletní péči o značky rádií zastupovaných společností Lagardére.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).