Menu Zavřít

Lidé a fïrmy

8. 1. 2007
Autor: Euro.cz

STAVBY SILNIC A ŽELEZNICMartin BorovkaSpolečnost Stavby silnic a železnic má nového generálního ředitele. Stal se jím Martin Borovka, který byl doposud výkonným ředitelem. Ve funkci nahradil Bořivoje Kačenu. Ten ale nadále zůstává předsedou představenstva. Borovka ve firmě začínal jako stavbyvedoucí v roce 1998 a od té doby vystřídal několik funkcí.

STAVBY SILNIC A ŽELEZNIC Martin Borovka

Společnost Stavby silnic a železnic má nového generálního ředitele. Stal se jím Martin Borovka, který byl doposud výkonným ředitelem. Ve funkci nahradil Bořivoje Kačenu. Ten ale nadále zůstává předsedou představenstva. Borovka ve firmě začínal jako stavbyvedoucí v roce 1998 a od té doby vystřídal několik funkcí.

CELNÍ SPRÁVA ČR Milan Šiška

Novým generálním ředitelem celní správy byl jmenován Milan Šiška. Od října 2006 pracoval v celní správě na pozici zástupce ředitele sekce pátrání a dohledu. Zároveň působil v pracovní skupině, která má na starosti modernizaci celní správy. Předtím byl zaměstnán u Policie ČR.

REALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNY Milan Pitín

Výkonným ředitelem Realitní společnosti České spořitelny se stal Milan Pitín. V této nově zřízené pozici bude jako výkonný ředitel pro Divizi Regiony řídit regionální franšízová zastoupení a dále spolupráci s centrálou České spořitelny a oblastními pobočkami, včetně hypotečních regionálních center. Do České spořitelny přišel Pitín v roce 1993.

ČESKÁ ZBROJOVKA UHERSKÝ BROD Ladislav Britaňák

Na novou pozici obchodního ředitele společnosti Česká zbrojovka Uherský Brod přešel její stávající předseda představenstva Ladislav Britaňák. Ve funkci bude zodpovědný za oblast obchodu, marketingu a nákupu.

LCS INTERNATIONAL Petr Hampl

Novým ředitelem slovenské dceřiné společnosti softwarové firmy LCS International je dosavadní šéf pobočky LCS Brno Petr Hampl. Ve funkci nahradil Petera Dřízhala. Před nástupem do LCS International působil jako obchodní ředitel společnosti Technosoft. Vedle řízení slovenské dceřiné firmy bude nadále vést brněnskou pobočku.

SYMANTEC CORPORATION Andreas Zeitler

Společnost Symantec Corporation jmenovala Andrease Zeitlera viceprezidentem a regionálním manažerem pro svůj Centrální region v Evropě. Ten zahrnuje Německo, Rakousko, Švýcarsko, Polsko, Maďarsko, Českou republiku, Rumunsko, Bulharsko, Slovensko a balkánské země. Zeitler přišel do společnosti z německé pobočky společnosti BMC Software, kde byl regionálním viceprezidentem.

AUTOCONT CZ Miloslav Záleský

Do funkce ředitele pro oblast prodeje produktů společnosti AutoCont CZ nastoupil Miloslav Záleský.

Do AutoContu přišel ze společnosti Hewlett Packard, kde pracoval jako District Manager pro oblast autorizovaných partnerů. Jeho hlavním úkolem bude rozvoj prodeje hardwarových a softwarových technologií.

CONTENT24

ZPA SMART ENERGY Tomáš Houser

Do funkce vedoucího personalistiky ve společnosti ZPA Smart Energy byl jmenován Tomáš Houser. Ve firmě pracuje od června 2006.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).