Menu Zavřít

Lidé a firmy

7. 3. 2005
Autor: Euro.cz

VÁLCOVNY PLECHU Přemysl Kunčický Generálním ředitelem společnosti Válcovny plechu a zároveň př edsedou představenstva hutě byl jmenován Přemysl Kunčický (57). Dozorčí rada podniku rozhodla, že v čele statutárního orgánu nahradí Stanislava Konkolského, který byl generálním ř editelem a předsedou představenstva válcoven více než pět let.

VÁLCOVNY PLECHU Přemysl Kunčický

Generálním ředitelem společnosti Válcovny plechu a zároveň př edsedou představenstva hutě byl jmenován Přemysl Kunčický (57). Dozorčí rada podniku rozhodla, že v čele statutárního orgánu nahradí Stanislava Konkolského, který byl generálním ř editelem a předsedou představenstva válcoven více než pět let. Kunčický po vystudování Hutní fakulty na Vysoké škole báňské celý život pracoval v Nové huti. Nejprve v dělnické profesi, postupně se vypracoval na ř editele závodu Válcovny pásu. Do nástupu do frýdecko-místecké firmy působil jako ředitel Minihuti u největšího českého producenta oceli.

HANNAH CZECH Radek Svoboda

Dosavadní obchodní ředitel likérky Stock Radek Svoboda (35) se stal novým generálním ředitelem Hannah Czech, výrobce outdoorového oblečení a vybavení. Svoboda je absolventem Západočeské univerzity v Plzni. Po ukončení studia byl zaměstnán ve společnosti Škoda Turbiny, později ve Škoda Trading, kde v oddělení zahraničního obchodu působil na různých pozicích. Od roku 1998 pracoval jako Sales Manager ve společnosti Stock Plzeň-Božkov, kde od roku 1999 zastával funkci obchodního ředitele a byl také členem představenstva. Ve společnosti Stock se mimo jiné podílel na vybudování prodejního týmu pro gastronomii. Zasadil se o využití exportního potenciálu vybraných značek a zakládal pobočku firmy na Slovensku.

LINDE TECHNOPLYN Ondřej Vaněček Daniel Chudý Roman Ježák

Ve společnosti Linde Technoplyn došlo k několika personálním změnám. Vedoucím útvaru maloobchod byl jmenován Ondřej Vaněček (42). Odpovídá za prodejní síť společnosti, která dnes čítá na 300 míst. Vaněček řídil v posledních sedmi letech prodeje v regionu Praha a střední Čechy. Do pozice vedoucího prodejního centra Praha nastupuje Daniel Chudý (35) a novým vedoucím zákaznického centra se stává Roman Ježák (28). Chudý pracuje ve společnosti již třináct let a poslední dva roky vedl zákaznické centrum společnosti. Ježák bude mít na starosti call centrum společnosti a také oblast reklamací.

I. F. T. PROGRES Vladimír Prinke

Posilou vedení výrobce a dodavatele komplexních informačních systémů I. F. T. Progres se stal Vladimír Prinke. Zaujal pozici ředitele pro marketing a strategický rozvoj. V nově vzniklé pozici bude zodpovědný za vedení marketingu a současně i návrhy a řízení všech aktivit, zaměřených na posílení pozice na domácím trhu a zahraniční expanzi. Dosud v této společnosti zodpovídal za koncepci, rozvoj a řízení nepř ímého prodeje produktů. Ve firmě působí od roku 2002. Do IT oboru přešel z finanční sféry, kdy předešlé čtyři roky řídil u mezinárodní společnosti obchodní operace na území střední Moravy.

HOME CREDIT Miloš Stibor

Pozici generálního ředitele Home Credit zaujal Miloš Stibor. Vystř ídal Pavla Plachkého, který povýšil do funkce představující globální řízení obchodu celé skupiny Home Credit. Miloš Stibor v letech 1987-1991 pracoval jako ekonom v TOS Kuřim a v roce 1992 v 1. brněnské strojírně. V letech 1992-1997 působil ve funkci ř editele pobočky Evrobanky v Brně. Podílel se na založení společnosti ČP Leasing, kde od roku 1997 pracoval jako ředitel pobočky a člen představenstva. V listopadu roku 2000 byl jmenován jejím generálním ředitelem a př edsedou představenstva. Home Credit Finance je v České republice jednou z nejvýznamnějších splátkových společností.

SCANSERVICE Renáta Hovorková

Novou členkou týmu společnosti Scanservice, poskytovatele služeb v oblasti digitalizace, zpracování a správy dokumentů, je Renáta Hovorková (30), která nastoupila na pozici marketingové manažerky. Bude zodpovědná za marketingové aktivity a Public Relations společnosti Scanservice. Předtím pracovala na shodné pozici pro společnost MacSource, dodavatele řeš ení v oblasti IT, polygrafii a DTP.

BROADNET David Sedláček

BRAND24

Novým marketingovým manažerem společnosti Broadnet Czech se stal David Sedláček.

Společnost je součástí panevropské skupiny Broadnet Holdings. Ta vznikla s cílem poskytovat v jednotlivých národních entitách širokopásmové telekomunikační služby pro firemní a korporátní klientelu. David Sedláček dříve působil ve funkci Indirect Sales Manager společnosti GTS Czech.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).