Menu Zavřít

Lidé a firmy

13. 2. 2006
Autor: Euro.cz

ALPHADUCT Jaroslav Barvíř Společnost Alphaduct jmenovala novým výkonným ředitelem divize nápojů Jaroslava Barvíře. Zodpovědný bude především za další rozvoj značky Korunní. Před nástupem do společnosti zastával pozici obchodního a marketingového ředitele společnosti Poděbradka, kde působil od roku 1995.

ALPHADUCT Jaroslav Barvíř Společnost Alphaduct jmenovala novým výkonným ředitelem divize nápojů Jaroslava Barvíře. Zodpovědný bude především za další rozvoj značky Korunní. Před nástupem do společnosti zastával pozici obchodního a marketingového ředitele společnosti Poděbradka, kde působil od roku 1995. ECOMMERCE.CZ

Jiří Kolman

Jiří Kolman se stal posilou obchodního týmu české IT společnosti ecommerce.cz. Z pozice key account managera bude řídit obchodní aktivity firmy především v oblastech utilit, retailu, manufacturingu a bankovnictví. Kolman prošel několika významnými firmami ve velkých nadnárodních společnostech, mezi něž patří například Ness Czech, APP či Oracle Czech a Cleverlance. Vystudoval elektrotechnickou fakultu ČVUT, obor Automatizované technologické systémy.

GM SOUTHEAST EUROPE PRAHA Martin Krob, Pavel Baštář

Pražská kancelář společnosti GM Southeast Europe modifikuje organizační strukturu. Nově vytvořenou kumulovanou funkci Sales & Marketing Manager pro značku Opel přebírá Martin Krob (35). Na jeho bývalou pozici Sales & Marketing Manager pro značku Chevrolet nastupuje Pavel Baštář (39), až dosud působící ve společnosti GM Southeast Europe ve funkci Sales Manager pro Opel. Roman Šubert, dosavadní Marketing Manager pro Opel, ze společnosti GM Southeast Europe odchází. Krob působí v automobilové branži od ukončení studií na Vysoké škole dopravy a spojů v Žilině. Baštář vystudoval zahraniční obchod na VŠE Praha. V oblasti obchodu s automobily působí od roku 1994, ke značce Opel přestoupil v roce 2003.

BRAND24

CORINTHIA TOWERS Marc Günther

Marc Günther (35) nastupuje do pětihvězdičkového hotelu Corinthia Towers na pozici Executive Assistant Manager, Food and Beverage. Nahrazuje tak Marcuse Baudera, který přijal nabídku hotelu Shangri-La Far Eastern Plaza Hotel v Tchaj-peji na Tchajwanu jako Director of Food&Beverage. Günther přichází do Prahy z hotelového řetězce Le Meridien.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).