Menu Zavřít

Lidé a firmy

4. 4. 2005
Autor: Euro.cz

PRICEWATERHOUSECOOPERS Martina Wolfová Na pozici manažerky do oddělení poradenství pro lidské zdroje PricewaterhouseCoopers nastoupila Martina Wolfová.

PRICEWATERHOUSECOOPERS Martina Wolfová

Na pozici manažerky do oddělení poradenství pro lidské zdroje PricewaterhouseCoopers nastoupila Martina Wolfová. Specializovat se bude především na poskytování strategického poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, audity personálních procesů, poradenství při optimalizaci systémů odměňování, řízení výkonu zaměstnanců, identifikaci rozvojových potřeb společností, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců, interní komunikaci, personální plánování a controlling. Před nástupem do PricewaterhouseCoopers pracovala například pro společnosti British American Tobacco ČR, Hilton Prague či PepsiCo Restaurant Int., kde byla zodpovědná mimo jiné za řízení lidských zdrojů či lokální implementaci personálních procesů a moderních metod personálního řízení. Též se podílela na tvorbě firemní strategie a řízení změn. Ve společnosti British American Tobacco zodpovídala též za určování strategie a koordinaci rozvoje zaměstnanců v rámci celé Evropy. Vystudovala Filosofickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci (obor Personální management) a Masarykův ústav vyšších studií při ČVUT v Praze.

CAPGEMINI Václav Loučka

Novým vedoucím členem týmu konzultantů společnosti Capgemini se stal Václav Loučka (32). Bude zodpovědný za oblast Business Consulting Services. Loučka přichází z firmy Honeywell, v níž vedl projekty zvyšování produktivity a snižování kapitálové náročnosti podnikání společnosti v regionu střední a východní Evropy. V letech 1997-2002 pracoval jako konzultant v PricewaterhouseCoopers. Zde se zaměřoval na optimalizaci nákupu, logistiky a podpůrných funkcí, zejména pro klienty z oblasti Retail a FMCG.

MEDIATEL Zuzana Řezníčková

Členem vedení společnosti Mediatel, která je vydavatelem Zlatých stránek, se stala Zuzana Řezníčková. Nastoupila na pozici generální ředitel a Chief Executive Officer (CEO) s tím, že přímo spolupracuje s prezidentem společnosti, kterým nadále zůstává René Pekárek. Řezníčková v minulosti pracovala ve firmě Master Foods ČR a ve vrcholném managementu společností Eurotel a ČSA. „Hlavním cílem v nejbližším období je splnění plánovaných cílů pro rok 2005. K tomuto cíli povedou nezbytné změny ve fungování firmy. Jedním z důležitých kroků je otevřená komunikace uvnitř firmy a efektivní nabídka produktů našim zákazníkům a uživatelům Zlatých stránek,“ uvedla Řezníčková.

ČESKÉ AEROLINIE Jan Pavel

Novým viceprezidentem pro ekonomiku ČSA byl představenstvem jmenován Jan Pavel (36), který doposud ve společnosti zastával pozici výkonného ředitele pro controlling a plánování. Ve funkci nahradí Petra Jůzu, který z nezveřejněných důvodů rezignoval na pozici viceprezidenta pro ekonomiku a člena představenstva Českých aerolinií. Předchozí zkušenosti Pavel získal ve společnostech Eurotel Praha, Český Telecom či Aliatel. Do Českých aerolinií přišel v květnu loňského roku ze sektoru telekomunikací, kde zastával manažerské pozice ve finančních odděleních společností Aliatel, Český Telecom a Eurotel. Vystudoval Fakultu podnikohospodářskou Vysoké školy ekonomické v Praze - obor Ekonomika průmyslu se zaměřením na odbyt a finanční řízení.

ECM Radek Lohynský Eva Zimolová

Pozici Senior Development manažera v developerské společnosti ECM obsadil počátkem března Radek Lohynský. Přichází z manažerských pozic v investiční výstavbě nadnárodních společností jako Billa či Spar ČR.

V ECM bude zastávat pozici Senior Development Managera se zaměřením na retailová centra.

Svůj nástup vnímá jako možnost uplatnit zkušenosti v rámci společnosti, jež má vůdčí postavení v oblasti developmentu v Česku. Je absolventem Vyšší odborné školy managementu a odhadcovství. Projekt manažerkou v ECM se stala Eva Zimolová. V obchodní sféře se pohybuje od roku 1997. Zastávala manažerské pozice ve společnosti Delvita, působila jako manažerka rozvoje sítě obchodů Point při Českých drahách a ve společnosti HDS Retail. Před nástupem do ECM řídila výstavbu sítě obchodů Relay na Moravě v úzké spolupráci s Českými drahami.

BRAND24

BISON & ROSE Gabriela Tomanová

Do funkce account manažerky agentury Bison & Rose nastoupila Gabriela Tomanová. Absolvovala dvouleté studium angličtiny a literatury na Edith Cowan University v Austrálii, ve své profesionální praxi se však zaměřila na oblast reklamy. Předtím působila na stejné pozici například v komunikační agentuře Mark/BBDO, Lowe GGK a reklamní agentuře Publicis. Bison & Rose poskytuje široké spektrum služeb v oblasti integrované marketingové komunikace - public relations, reklama a výzkumy trhu. Na trhu působí od roku 1997, nejprve jako Bis-On. Spolu s rozšiřováním služeb a příchodem nového partnera se tato nezávislá česká agentura přejmenovala v roce 2001 na Bison & Rose.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).