Menu Zavřít

LIDÉ A FIRMY

3. 9. 2007
Autor: Euro.cz

SEKYRA GROUP Pavel Škvára Generálním ředitelem realitní skupiny Sekyra Group pro Rusko a Ukrajinu se stal Pavel Škvára. V minulosti byl mimo jiné zástupcem generálního ředitele a jednatelem dánské developerské společnosti TK development v České republice a na Slovensku.

SEKYRA GROUP Pavel Škvára

Generálním ředitelem realitní skupiny Sekyra Group pro Rusko a Ukrajinu se stal Pavel Škvára. V minulosti byl mimo jiné zástupcem generálního ředitele a jednatelem dánské developerské společnosti TK development v České republice a na Slovensku.

RADIOKOMUNIKACE David Mašát Peter Hall Kamil Levinský

Společnost Radiokomunikace změnila management. V oblasti telekomunikačních služeb má nové vedení obou divizí. Obchodní část řídí David Mašát, ředitelem provozu telekomunikační sítě se stal Peter Hall. Nově vzniklý úsek pro transformaci společnosti řídí Kamil Levinský. Mašát v minulosti působil mimo jiné jako marketingový ředitel společnosti Sony pro střední Evropu. Hall v posledních letech pracoval v telekomunikačních společnostech v Británii i v České republice. Levinský působil mimo jiné jako ředitel interního auditu společnosti Eurotel.

OBERBANK Robert Pokorný Českou odnož rakouské banky Oberbank nově povede Robert Pokorný, který ve funkci vystřídá Rakušana Johanna Fuchse. Pokorný nastoupil do společnosti před rokem jako ředitel korporátního bankovnictví a zároveň Fuchsův zástupce. Fuchs odchází řídit Oberbank do Lince. ČESKÁ POJIŠŤOVNA

Ivan Vodička Novým náměstkem pro finanční řízení České pojišťovny je Ivan Vodička. Ve funkci vystřídal Lubomíra Buška. Vodička přišel do pojišťovny po desetiletém působení v řídicích funkcích v mezinárodní farmaceutické a potravinářské skupině Royal Numico. PRICEWATERHOUSE-COOPERS

BRAND24

Katarína Smrčeková**

Na pozici manažerky v oddělení Poradenství pro lidské zdroje PricewaterhouseCoopers nastoupila Katarína Smrčeková. Pod jejím vedením se toto oddělení bude dále věnovat strategickému poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů a zaměří se zejména na oblasti jako motivace a rozvoj zaměstnanců či identifikace rozvojových potřeb společností.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).