Menu Zavřít

Lidé a firmy

23. 1. 2006
Autor: Euro.cz

VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠčOVNA Josef Čekal Po odvolání Jiřiny Musílkové zvolila Poslanecká sněmovna nového prozatímního generálního ředitele Všeobecné zdravotní pojišťovny. Stal se jím Josef Čekal (64). Ten ve Všeobecné zdravotní pojišťovně působí od dubna 1992.

VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠčOVNA Josef Čekal Po odvolání Jiřiny Musílkové zvolila Poslanecká sněmovna nového prozatímního generálního ředitele Všeobecné zdravotní pojišťovny. Stal se jím Josef Čekal (64). Ten ve Všeobecné zdravotní pojišťovně působí od dubna 1992. Od ledna 1995 je ředitelem okresní pojišťovny Praha, následně pražské pobočky. Byl v týmu nuceného správce pojišťovny. Definitivní šéf zdravotní pojišťovny má vzejít z výběrového řízení, které už bylo vypsáno. ŠKODA PRAHA

Radek Benčík

Novým generálním ředitelem inženýrsko-dodavatelské firmy Škoda Praha se stal dosavadní šéf společnosti Škoda Jaderné strojírenství Radek Benčík (40). Nahradil Jiřího Smolu, jenž téměř po dvou letech na funkci rezignoval a ve firmě nadále zůstává coby člen představenstva a ředitel obchodního úseku. Benčík je nově i členem představenstva. Ve Škodě JS pracoval od roku 2001, řídil ji poslední dva roky. Dříve působil mimo jiné ve společnostech ABB a PBS.

LLP PRAGUE Jiří Štiller Společnost LLP Group, poskytovatel komplexních IT řešení a služeb, jmenovala Jiřího Štillera (37) výkonným ředitelem pro Českou republiku. Zodpovědný bude za každodenní běh firmy a podnikovou strategii. Štiller ve firmě pracuje déle než deset let, přičemž poslední čtyři roky působil jako Services Manager. Je absolventem ČVUT v oboru strojírenství. SUN MICROSYSTEMS CZECH

Miroslav Czadek

Společnost Sun Microsystems Czech jmenovala na pozici Engagement Architect Miroslava Czadka (34). V této funkci bude odpovědný za návrhy řešení pro zákazníky z oblasti telekomunikací, stanovení obchodní strategie a rozvoj obchodních příležitostí společnosti u zákazníků ze sektoru služeb. Czadek dále zastává funkci viceprezidenta společnosti pro projektové řízení v Česku. Absolvoval stavební fakultu ČVUT, obor systémové inženýrství, titul MBA získal na MUVS-Sheffield Hallam University.

ASOCIACE FACTORINGOVÝCH SPOLEČNOSTÍ Tomáš Morávek Asociace factoringových společností má nového předsedu. Byl jím zvolen předseda představenstva a generální ředitel společnosti O. B. Heller Tomáš Morávek (40). Nahradil ve funkci šéfa Transfinance Jiřího Matulu. WINTERTHUR ČR

Marek Zeman

Ředitelem PR a komunikace skupiny Winterthur v České republice se stal Marek Zeman. Ten dosud působil na ministerstvu financí jako vedoucí oddělení komunikace a tiskový mluvčí. Ve Winterthur je Zeman odpovědný za řízení externí a interní komunikace. Je absolventem Pedagogické fakulty Masarykovy university v Brně.

KOMERČNÍ BANKA Pavel Čejka

BRAND24

Finančním ředitelem Komerční banky bude Pavel Čejka (41).

Profesionální kariéru zahájil v roce 1994 ve společnosti Arthur Andersen. V letech 2000-2003 působil v ČSOB jako výkonný ředitel pro finanční řízení. V Komerční bance pracuje od roku 2003 jako ředitel pro strategii a finance. Je také členem dozorčí rady Penzijního fondu Komerční banky.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).