Menu Zavřít

Lidé a firmy

25. 9. 2006
Autor: Euro.cz

MPO Tomáš Hüner Novým náměstkem pro energetiku ministerstva průmyslu a obchodu se stal Tomáš Hüner (47). Ve funkci tak nahradil Jiřího Bise. Hüner má zkušenosti z různých pozic v oboru výroby a distribuce elektrické energie, devět let vedl distribuční společnost Severomoravská energetika a poslední dva roky úspěšně vedl akvizice společnosti ČEZ v Bulharsku.

MPO Tomáš Hüner

Novým náměstkem pro energetiku ministerstva průmyslu a obchodu se stal Tomáš Hüner (47). Ve funkci tak nahradil Jiřího Bise. Hüner má zkušenosti z různých pozic v oboru výroby a distribuce elektrické energie, devět let vedl distribuční společnost Severomoravská energetika a poslední dva roky úspěšně vedl akvizice společnosti ČEZ v Bulharsku.

SKUPINA PPF Iveta Volfová

Novou ředitelkou lidských zdrojů finanční skupiny PPF je Iveta Volfová. Od ledna letošního roku pracovala pro skupinu PPF na optimalizaci řízení lidských zdrojů v Home Credit and Finance Bank v Rusku. Předtím působila od roku 1996 v T-Mobile na pozici ředitelky lidských zdrojů.

GLOBAL REFUND Jiří Macas Dosavadní Country Manager Sales v mezinárodní společnosti Global Refund Jiří Macas (28) nově převzal odpovědnost i za obchodní aktivity ve slovenské pobočce Global Refund SK. Společnost je českým i světovým lídrem v poskytování finanční služby známé jako Tax Free Shopping a má již 26 let zkušeností s vracením DPH turistům z celého světa. CAC LEASING

BRAND24

Jiří Matula, Jaroslav Jaroměřský

Velké personální posuny zaznamenala jedna ze tří největších leasingových společností na trhu - CAC Leasing. Předsedu představenstva Christopha Greussinga, který se po vypršení dvouleté manažerské smlouvy vrací zpět do Rakouska, nahradí Jiří Matula. Ten dosud působil jako šéf factoringové společnosti Transfinance. Matula vystudoval ČVUT, poté pracoval ve firmě Muzo a v Živnostenské bance. Další změnou v CAC Leasingu je odchod člena představenstva Milana Gerži, kterého nahradí dosavadní ředitel divize autoleasingu Jaroslav Jaroměřský

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).