Menu Zavřít

Lidé a firmy

20. 2. 2006
Autor: Euro.cz

VODAFONE Grahame Maher Generálním ředitelem mobilního operátora Vodafone CZ se stal bývalý šéf švédské pobočky skupiny Grahame Maher. Vystřídal Karlu Stephensovou, která se vrací do rodné Kanady. Maher před působením v Evropě zastával funkci generálního ředitele Vodafonu na Novém Zélandu a poté v Austrálii.

VODAFONE Grahame Maher

Generálním ředitelem mobilního operátora Vodafone CZ se stal bývalý šéf švédské pobočky skupiny Grahame Maher. Vystřídal Karlu Stephensovou, která se vrací do rodné Kanady. Maher před působením v Evropě zastával funkci generálního ředitele Vodafonu na Novém Zélandu a poté v Austrálii.

VETROPACK MORAVIA GLASS Marcello Montisci

Vedením přední sklárny v České republice, společnosti Vetropack Moravia Glass, byl pověřen Marcello Montisci (51), pracující doposud na pozici vedoucího marketingu a prodeje švýcarské skupiny Vetropack. Nahradil Otu Horáka, který odchází do důchodu. Montisci je generálním ředitelem Vetropack Moravia Glass a vedle vedení divize Východ mu podléhá rovněž odborný úsek Marketing/Prodej, k němuž patří i plánování výroby na úrovni skupiny Vetropack.

DELTA PEKÁRNY Nouri Chahid

Nouri Chahid (35) byl jmenován výkonným ředitelem pro Česko největší tuzemské pekárenské společnosti Delta Pekárny. V loňském roce působil ve stejné společnosti jako výkonný ředitel pro Slovensko a Maďarsko. Narodil se v Maroku, kde vystudoval francouzské gymnázium, poté získal v USA titul letecký/raketový inženýr na univerzitě Parks College of St. Louis/Missouri.

CONTENT24

ADASTRA CORPORATION Martin Rys Tomáš Kočka

Adastra Corporation, mezinárodní konzultační a softwarová společnost, posiluje vývoj specializovaných řešení. Martin Rys (39) se stal ředitelem pro oblast vývoje produktů, Tomáš Kočka (31) byl jmenován ředitelem oddělení produktového managementu. Rys vystudoval Matematicko-fyzikální fakultu Univerzity Karlovy. Kočka ve firmě působí od listopadu 2003, doposud pracoval v oddělení business analýzy v pozici manažera pro oblast data miningu. Vystudoval Katedru informačního a znalostního inženýrství Vysoké školy ekonomické v Praze, na níž dokončil i doktorandské studium.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).