Menu Zavřít

Lidé a firmy

29. 5. 2006
Autor: Euro.cz

LOGICACMG Robert Sándor Novým generálním ředitelem společnosti LogicaCMG Central & Eastern Europe byl jmenován Robert Sándor, dosavadní Country Manager LogicaCMG pro Slovensko a Maďarsko a ředitel divize Telecoms CEE.

LOGICACMG Robert Sándor

Novým generálním ředitelem společnosti LogicaCMG Central & Eastern Europe byl jmenován Robert Sándor, dosavadní Country Manager LogicaCMG pro Slovensko a Maďarsko a ředitel divize Telecoms CEE. Jeho hlavní odpovědností bude další posilování postavení firmy jakožto předního poskytovatele konzultačních a IT služeb pro významné společnosti především v České republice a na Slovensku. Sándor nastoupil do společnosti LogicaCMG v květnu 2000 na pozici ředitele středoevropské divize telekomunikací.

KOOPERATIVA, POJIŠŤOVNA Martin Diviš

Dozorčí rada rozhodla o změnách v nejvyšším vedení Kooperativy. S platností od 1. června 2006 byl do představenstva firmy zvolen Martin Diviš. Do jeho působnosti patří oblasti pojištění vozidel, marketing, vývoj produktů, spolupráce s asistenčními službami, strategická spolupráce s Finanční skupinou ČS a likvidace pojistných událostí v oblasti vozidel.

ČESKÝ TELECOM Jiří Jech

Novým ředitelem pro prodej firemnímu segmentu skupiny Český Telecom jmenovalo vedení společnosti Jiřího Jecha (47). Do nově vytvořené funkce přišel ze společnosti Hewlett-Packard, kde působil téměř deset let. Jech bude v Telecomu zodpovídat především za vedení obchodního týmu pro klíčové zákazníky budoucí skupiny Telefónica O2 Czech Republic, za rozvoj obchodu s nimi, a to zejména v oblasti integrovaných řešení a služeb.

BRAND24

NLB FACTORING Michal Široký

Slovinská factoringová společnost NLB Factoring posílila svůj obchodní tým. Management společnosti doplnil Michal Široký, který má v nově zřízené funkci obchodního ředitele na starosti řízení obchodní činnosti. Široký se přes 11 let pohybuje ve finanční sféře, mezi jeho zaměstnavatele patřily např. Dresdner Bank, HVB Bank či Volksbank. V těchto bankách si prošel různé obchodní a manažerské pozice. Do NLB Factoring přešel v roce 2005 z pozice ředitele firemní klientely severní Morava od rakouské Volksbank.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).