Menu Zavřít

Lidé a firmy

3. 3. 2008
Autor: Euro.cz

C.S. CARGO Petr Vlček Generálním ředitelem dopravní a logistické společnosti C.S. Cargo se stal Petr Vlček , který dosud řídil rozvoj mateřského holdingu C.S. Cargo v Polsku, Maďarsku a Rumunsku. Ve funkci nahrazuje dočasného ředitele Jana Šmídka.

UNICREDIT POJIŠŤOVACÍ MAKLÉŘSKÁ Ivan Starovič Ivan Starovič se stal novým výkonným ředitelem UniCredit pojišťovací makléřská, dceřiné společnosti UniCredit Leasing. Vystřídal Přemysla Kvasničku, který z firmy odešel. Starovič byl doposud ředitelem správního centra v Generali Pojišťovně.

MOBILKOM Zdeněk Bílek Novým technickým ředitelem společnosti MobilKom, provozovatele sítě U:fon, se stal Zdeněk Bílek. Naposledy pracoval pro společnost Telefónica O2 Slovakia ve funkci ředitele pro výstavbu a strategii.

OMNIA Martin Haken Čtyřhvězdičkový hotel Omnia v Janských Lázních má nového šéfkuchaře. Je jím Martin Haken, který v minulosti působil mimo jiné v pražském Hiltonu a v několika německých a švýcarských restauracích.

ING RETAIL Alexis Georgeová Novou generální ředitelkou a předsedkyní výkonné rady pojišťovny ING Retail pro Českou a Slovenskou republiku je Alexis Georgeová. Nahradila Dicka Okhuijsena, který odchází do Japonska. Georgeová pracovala od roku 2003 v ING Australia, předtím zastávala manažerské pozice ve francouzské bance BNP Paribas a britské BT Financial Group.

LINET Pavel Chýňava Finančním ředitelelem společnosti Linet, výrobce nemocničních lůžek, byl jmenován Pavel Chýňava. Posledních pět let působil na stejné funkci ve výrobní společnosti Motorpal. V Linetu vystřídal Ivana Husáka.

PJS Petr Hübner

CONTENT24

Stavební společnost PJS postavila Petra Hu¨bnera do čela nově vytvořené divize, která bude zastřešovat vlastní výrobní kapacity firmy. Posledních devět let Hu¨bner strávil jako výrobní a později také výkonný ředitel akciové společnosti Sklárny Kavalier.

CORINTHIA HOTEL PRAGUE Pavlína Kusá Pavlína Kusá nastoupila do hotelu Corinthia Hotel Prague na pozici ředitelky obchodu a marketingu. Nahradila tak Miroslava Forejtka. Minulým působištěm Kusé byl hotel Hilton, kde pracovala od roku 1998.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).