Menu Zavřít

Lidé a firmy

3. 7. 2006
Autor: Euro.cz

ČESKÁ ZBROJOVKA Lubomír Kovařík Novým generálním ředitelem České zbrojovky Uherský Brod byl jmenován Lubomír Kovařík. Jeho nástupem končí období, kdy byl řízením České zbrojovky pověřen zastupující generální ředitel. Kovařík přichází do České zbrojovky ze společnosti Mavel, kde zastával pozici Chief Executive Office.

ČESKÁ ZBROJOVKA Lubomír Kovařík

Novým generálním ředitelem České zbrojovky Uherský Brod byl jmenován Lubomír Kovařík. Jeho nástupem končí období, kdy byl řízením České zbrojovky pověřen zastupující generální ředitel. Kovařík přichází do České zbrojovky ze společnosti Mavel, kde zastával pozici Chief Executive Office. Má za sebou bohatou manažerskou praxi a více než desetileté zkušenosti z řídících pozic. V minulosti působil mimo jiné jako generální ředitel ve společnosti Škoda Praha.

SOLUZIONA Jan Tolar

Řady pracovníků konzultační společnosti Soluziona posílil Jan Tolar, který nastoupil do funkce business konzultanta ITIL. Do Soluziony přichází ze společnosti Hewlett-Packard, kde prošel celou řadou funkcí, a naposledy působil jako technický konzultant pro softwarové portfolio HP OpenView. Tolar má rozsáhlé zkušenosti v oblasti správy IT služeb a informační bezpečnosti, profesionální znalost a zkušenosti s budováním kompletních informačních systémů.

PRICEWATERHOUSE-COOPERS Reinhard Langenhšvel

Reinhard Langenhšvel byl jmenován vedoucím partnerem v oddělení Auditorských služeb společnosti PricewaterhouseCoopers. Ve své nové roli bude zodpovědný za vedení skupiny spotřebitelských a průmyslových odvětví, která se specializuje na poskytování poradenských služeb společnostem působícím v automobilovém, výrobním, maloobchodním, farmaceutickém a stavebním průmyslu.

CHECK POINT SOFTWARE TECHNOLOGIES David Klusáček Společnost Check Point Software Technologies, celosvětový lídr v oblasti zabezpečení internetu, má nového regionálního ředitele pro oblast střední a východní Evropy. Je jím David Klusáček, který přichází na novou pozici ze společnosti Nortel Networks, kde působil jako obchodní ředitel pro korporátní zákazníky. V novém působišti bude Klusáček odpovědný za rozvoj obchodních aktivit společnosti Check Point Software Technologies v celém regionu prostřednictvím poboček v Praze, Moskvě, Varšavě a nově plánované pobočky v Bukurešti.

AMERICKÁ OBCHODNÍ KOMORA Magdalena Souček Magdalena Souček ze společnosti Ernst & Young byla znovu zvolena prezidentkou Americké obchodní komory v České republice. Jejím hlavním cílem pro nadcházející funkční období 2006-2007 je dokončit reorganizaci komory a poskytovaných služeb. Americká obchodní komora v České republice je dobrovolným a nezávislým sdružením podnikatelských subjektů. Cílem sdružení je úsilí o konstruktivní řešení obchodních záležitostí týkajících se České republiky, snaha o zlepšování podnikatelského klimatu a posilování obchodních vztahů mezi Českou republikou a USA.

BRAND24

ČEZ Polsko Vladimír Černý Na místo ředitele ČEZ Polsko míří Vladimír Černý, vedoucí úspěšných akvizičních týmů na polské elektrárny Elcho a Skawina. Černý pracuje ve společnosti ČEZ, v úseku Fúze a akvizice, od roku 2002. Jedním z jeho prvních úkolů v nové funkci bude zejména úspěšné dokončení převzetí obou polských elektrárenských společností Elcho a Skawina) a další rozvoj aktivit Skupiny ČEZ v Polsku.

ČSOB Kateřina Bednářová Novou tiskovou mluvčí Československé obchodní banky (ČSOB) se stala od poloviny června Kateřina Bednářová (32). Ve funkci nahradila Pavla Hejzlara, který se stal manažerem obchodního segmentu malých a středních podniků v Poštovní spořitelně, patřící do skupiny ČSOB.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).