Menu Zavřít

Lidé a firmy

25. 8. 2008
Autor: Euro.cz

MICROSOFT David Frantík Novým manažerem divize podnikových řešení ve společnosti Microsoft se stal David Frantík. Ve firmě pracuje od roku 2004. Nově je odpovědný za obchodní, marketingovou i technickou činnost celé divize, která se soustředí na prodej řady integrovaných podnikových řešení poskytujících přehled a kontrolu nad firemními procesy a aktivitami.

VODAFONE Robert Basch Ředitelem Nadace Vodafone ČR je nově Robert Basch. Dříve vedl neziskové projekty ambasády Spojených států v Praze a působil jako provozní ředitel společnosti Člověk v tísni. V čele nadace Vodafonu, která se zaměřuje zejména na podporu mladých lidí a pomoc potřebným, nahradil dosavadní ředitelku Ingu Kaškelyte.

BRAND24

GOPAS Jan Dvořák Počítačová škola Gopas, která je největší institucí nabízející počítačové kurzy v Česku, má nového výkonného ředitele. Je jím Jan Dvořák, který ve společnosti působí již osm let, z toho čtyři roky ve funkci ředitele marketingu. Nově je zodpovědný za řízení poboček v Praze, Brně a Bratislavě.

ADASTRA Petr Navara Mezinárodní konzultační a softwarová společnost Adastra, jmenovala Petra Navaru manažerem oddělení aplikačního vývoje. Před příchodem do Adastry v roce 2006 působil Navara například ve společnostech Delta Energy Systems, Exact Software a Anima Praha.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).