Menu Zavřít

Lidé a firmy

11. 9. 2006
Autor: Euro.cz

STORYFLEX Robert PaskovskýŘeditelem pro strategický rozvoj společnosti Storyflex se 1. září stal Robert Paskovský. Svou profesní kariéru zahájil ještě během studií v roce 1994 jako konzultant ve společnosti AutoCont, kde měl na starosti vedení projektů v oblasti nasazování informačních systémů a konzultace HW a SW řešení.

STORYFLEX Robert Paskovský Ředitelem pro strategický rozvoj společnosti Storyflex se 1. září stal Robert Paskovský. Svou profesní kariéru zahájil ještě během studií v roce 1994 jako konzultant ve společnosti AutoCont, kde měl na starosti vedení projektů v oblasti nasazování informačních systémů a konzultace HW a SW řešení. O tři roky později se, jako jeden ze zakládajících akcionářů, ujal funkce výkonného ředitele a současně předsedy představenstva ve společnosti Webcom, dnes systémového integrátora v oblasti ERP řešení Microsoft Business Solutions. ALPINE PRO

Miroslav Kupec

Novým generálním ředitelem a předsedou představenstva společnosti Alpine Pro se stal Miroslav Kupec. Ten se v oblasti managementu pohybuje již 13 let. Od 90. let pracoval jako generální ředitel a předseda představenstva v několika významných společnostech, které zaměstnávají stovky pracovníků (například ČKD Slaný; Škoda Machine Tool nebo ČKD Vagonka. Kupec působil také jako poradce v oblasti ekonomiky a řízení firem.

AMERICAN EXPRESS Michael Fabián

Novým generálním ředitelem American Express pro Českou i Slovenskou republiku je Michael Fabián (35), který předtím působil jako obchodní ředitel pro korporátní platební karty. Do společnosti American Express, jež působí ve více než 130 zemích, nastoupil Fabián v roce 1999. Pracoval v různých funkcích v oddělení Business Travel a korporátních platebních karet.

EUROCOMM GROUP Milan Štěpán

Společnost Eurocomm Group, provozovatel internetového obchodního centra Kasa.cz, posiluje svůj tým o nového country managera pro Německou republiku. Je jím Milan Štěpán, který v minulosti působil ve společnostech AAA Auto Praha, Eurotel Praha a GSMobile Group. V Kasa.cz bude mít zodpovědnost za chod, rozvoj a navýšení prodejů na německém trhu.

CONTENT24

PLASTIKA Jan Pýcha

Jan Pýcha se stal generálním ředitelem kroměřížské společnosti Plastika, která se zabývá především výrobou počítačových klávesnic.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).