Menu Zavřít

Lidé a firmy

22. 8. 2005
Autor: Euro.cz

NEXTIRAONE Martin Horsák Společnost NextiraOne Czech jmenovala Martina Horsáka do pozice finančního ředitele pro Česko a Slovensko. Ve funkci je zodpovědný za finanční oblast v obou zemích. Horsák absolvoval fakultu managementu a ekonomie Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

NEXTIRAONE Martin Horsák

Společnost NextiraOne Czech jmenovala Martina Horsáka do pozice finančního ředitele pro Česko a Slovensko. Ve funkci je zodpovědný za finanční oblast v obou zemích. Horsák absolvoval fakultu managementu a ekonomie Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Před nástupem do NextiraOne pracoval jako finanční ředitel v telekomunikační společnosti Aliatel. Předtím čtyři roky v Českém Telecomu, kde byl odpovědný za finance a controlling jednotky informačních systémů. Profesní kariéru zahájil v roce 1997 v oddělení auditu společnosti Deloitte and Touche.

UTILITIES Petr Štěpánek Petr Štěpánek (35) byl jmenován zástupcem ředitelem divize Utilities společnosti NESS Czech. Bude zodpovědný především za obchodní výsledky jednotky a budování její obchodní strategie. Bude se také podílet na rozšiřování nabídky řešení pro energetické společnosti. Obchodním aktivitám v oblasti takzvaných utilit se věnuje soustavně od roku 1993. Do společnosti NESS Czech nastoupil v březnu 2005 na pozici Account Manager. RWE TRANSGAS

BRAND24

Milan Kajtman, Filip Thon, Frank-Detlef Drake**

Valná hromada RWE Transgas jmenovala tři nové členy představenstva společnosti. Milan Kajtman povede rezort CCO (Chief Commercial Officer) zastřešující národní obchod. Filip Thon převezme vedení rezortu CSO (Chief Services Officer), tedy oddělení zajišťování služeb. Frank-Detlef Drake bude odpovídat za nově zřízený rezort Portfoliomanagement nákupu (CPO - Chief Procurement Officer). Kajtman vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. V posledních pěti letech se věnuje plynárenství. Thon je absolventem oboru plynárenství na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze, studia završil doktorátem na Vysoké škole báňské v Ostravě. Od roku 1995 pracoval ve firmě Accenture GmbH ve Frankfurtu nad Mohanem jako poradce pro vývoj a implementaci strategií a rozsáhlých restrukturalizačních projektů pro velké evropské energetické a plynárenské společnosti. Drake vystudoval obor strojírenství a technologie na Univerzitě v Hannoveru a University of WisconsinMadison (USA). Po doktorandském studiu působil ve společnosti McKinsey&Company.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).