Menu Zavřít

LIDÉ A FIRMY

26. 3. 2007
Autor: Euro.cz

AUTOMOTIVE CZECHJiří Duchoň Milan Maršo Do vedení společnosti Automotive Czech, která vyrábí karosářské díly pro automobilový průmysl, nastoupili noví manažeři. Pozici ředitele společnosti obsadil Jiří Duchoň. Přichází z Válcoven plechu Frýdek-Místek, kde poslední dva roky zastával pozici obchodního ředitele.

AUTOMOTIVE CZECH Jiří Duchoň Milan Maršo

Do vedení společnosti Automotive Czech, která vyrábí karosářské díly pro automobilový průmysl, nastoupili noví manažeři. Pozici ředitele společnosti obsadil Jiří Duchoň. Přichází z Válcoven plechu Frýdek-Místek, kde poslední dva roky zastával pozici obchodního ředitele. Ekonomickým ředitelem společnosti se stal Milan Maršo, který doposud působil v Mittal Steel Ostrava.

MEDIASERVIS David Hurta

Novým obchodním ředitelem společnosti Mediaservis, alternativního poštovního operátora a poskytovatele telemarketingových služeb, je David Hurta. Jako člen managementu se bude podílet na upevnění pozice Mediaservisu v oblasti poštovních služeb. Rovněž bude zodpovědný za řízení obchodních aktivit v rámci České republiky. Přichází ze společnosti Mafra, kde pracoval jako projektový manager.

BRAND24

METRO CASH & CARRY INDIA Martin Dlouhý

Martin Dlouhý bude od července řídit společnost Metro Cash & Carry India. Ta je velkoobchodní součástí německé obchodní skupiny Metro. Dlouhý je více než rok ředitelem české a slovenské součásti Makro Cash & Carry ČR a Metro Cash & Carry Slovakia. Než se přesunul do Prahy, působil dva roky ve společnosti Metro Cash & Carry Russia. Tam měl na starosti expanzi.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).