Menu Zavřít

Lákadlem bude čistá voda

2. 7. 2007
Autor: Euro.cz

JOSEF NOVÁK, VEDOUCÍ PLAVECKÉHO AREÁLU PLZEŇ: I koupaliště musí bojovat o zákazníky. Co se těší u vašich návštěvníků největší oblibě? V současné době se největší oblibě těší především vířivky, relaxační bazén s podvodními tryskami či masážními lůžky. Dále je to 85 metrů dlouhý tobogan a divoká řeka.

JOSEF NOVÁK, VEDOUCÍ PLAVECKÉHO AREÁLU PLZEŇ: I koupaliště musí bojovat o zákazníky. Co se těší u vašich návštěvníků největší oblibě?

V současné době se největší oblibě těší především vířivky, relaxační bazén s podvodními tryskami či masážními lůžky. Dále je to 85 metrů dlouhý tobogan a divoká řeka. V neposlední řadě samozřejmě venkovní vyhřívaný bazén.

Jak jste areál v poslední době vylepšili?

V minulých letech byla vystavěna nová budova se sociálním zařízením, převlékárnami a pokladnou, kde bylo pamatováno i na invalidní občany. Dále byla opravena očistná brodítka a sprchy podle vyhlášky o provozování koupališť a bazénů. Byly též opraveny startovací bloky, včetně dětského brouzdaliště.

Co podle vás bude letos největším lákadlem?

Hitem letošní letní sezony bude hlavně kvalitní, dobře udržovaná voda.

Kolik jste před letošní sezonou investovali do vylepšení služeb?

Údržba se dělá podle potřeby. Například letos budou opraveny dlažby ochozů vnitřního bazénu, včetně přelivových a očistných žlabů. Nově bude provedena generální očista konstrukcí a stěn haly, k čemuž bude zapotřebí specializovaných firem pro výškové práce.

BRAND24

Jaký je vývoj návštěvnosti v posledních letech?

Návštěvnost nám zatím každým rokem stoupá. V minulém roce jsme měli více než 560 tisíc návštěvníků. Přestože je návštěvnost velice závislá na počasí, doufáme, že počet návštěvníků bude minimálně stejný jako v minulém roce. Vzhledem k rozhodnutí Rady města Plzně, kdy mají senioři nad 60 let a děti do 6 let vstup zdarma, bude však určitě počet platících návštěvníků nižší.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).