Kvalitní burčák jen z burčákomatu

20. září 2010, 02:00 - Adéla Cicvárková
20. září 2010, 02:00

Vinařství Chateau Lednice vynalezlo zařízení, které všem milovníkům vinařských produktů umožní vychutnat si kvalitní burčák.

Autor: Chateau Lednice

Tak zvaný burčákomat uchová mok při teplotě pod pět stupňů, nápoj si tak zachová lahodnou chuť, nekazí se a nehrozí ani tradiční výbuch. Zatím tato zařízení fungují na 25 místech v republice. Do budoucna by burčákomaty mohly fungovat jako automaty na mléko – bude stačit vhodit peníze a nápoj si načepovat. Zatím u každého přístroje musí být také odborná obsluha. Přístroj běží na elektřinu a má digitální snímač teploty.

Mohlo by vás zajímat

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

  • Jaroslav Žlábek: Na jedno nabití ujedeme 1000 kilometrů

Hry pro příležitostné hráče