Menu Zavřít

krátké

13. 5. 2008
Autor: Euro.cz

personální změny

T-Mobile
Novým ředitelem marketingu pro firemní segment společnosti T-Mobile je dosavadní šéf strategie Václav Štěpán (37). Ve funkci vystřídal Ladislava Možného (41), který se stal ředitelem strategie.

Scania
Generálním ředitelem společnosti Scania v ČR, na Slovensku a v Maďarsku je dosavadní ředitel prodeje firmy pro Německo a Rakousko Peter Hornig (54). Ve funkci ředitele středoevropského regionu vystřídal Bengta Thorssona.

Epson
České zastoupení společnosti Epson se od 1. dubna 2008 přesunulo z Epson Deutschland pod Epson Europe. V návaznosti na vznik nové pobočky ve východní Evropě firma doplnila tým. Karel Grábl byl jmenován do pozice sales manager & country coordinator pro českou pobočku. Markéta Fraňková převzala jako sales manager dealer channel odpovědnost za rozrůstající se tým dealer managerů.

Kooperativa
Novým generálním ředitelem Kooperativy se stal Martin Diviš (34). V čele druhé největší pojišťovny českého trhu tak nastala vůbec první změna na nejvyšším výkonném postu, protože dosud pojišťovnu od jejího vzniku v roce 1991 vedl Vladimír Mráz (68).

Raiffeisenbank
Novým finančním ředitelem Raiffeisenbank se od počátku května stal Karel Soukeník (34). Ve funkci vystřídal Roberta Wagnera, který ze skupiny Raiffeisen odešel.

BRAND24

AAA Auto
Výkonným ředitelem ekonomické divize skupiny autobazarů AAA Auto jmenovalo vedení firmy od května bývalého finančního výkonného ředitele PPF Kamila Zieglera. Ziegler bude mít mimo jiné na starosti finance, které dosud vedl Emmanuel Leonard.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).