Menu Zavřít

krátké

21. 5. 2008
Autor: Euro.cz

personální změny

GE Money
Novým generálním ředitelem skupiny GE Money v Česku a na Slovensku se stal Peter Herbert. Ve funkci nahradil Pietera van Groose, který ze společnosti odešel loni v prosinci. Herbert byl v poslední době zástupcem generálního ředitele skupiny National Bank of Kuwait. V bankovnictví působí přes 30 let, která strávil především v britské skupině Barclays.

Metra
Ředitel strojírenského podniku Metra Blansko Roman Pilát skončil ve funkci. Jeho práci převezme zčásti nový člen manažerského týmu Vladimír Pernica, některé činnosti si mezi sebe rozdělí členové představenstva. Dvaačtyřicetiletý Pilát nyní přešel do česko-japonské společnosti Tatsuno-Benč.

Nissan
Zastoupení automobilky Nissan pro Česko a Slovensko od května řídí dosavadní generální ředitel největšího tuzemského dealera značky Summit Auto Petr Ouška (34). Ve funkci vystřídal Rafala Krawczyka, který přešel do centrály firmy v Budapešti na pozici manažera
poprodejních služeb.

BRAND24

Alima
Novým generálním ředitelem potravinářské společnosti Alima se stal Zdeněk Štěpánek (47), který je zároveň předsedou představenstva. Ve funkci nahradil Miroslava Berkmana, který ve firmě přechází do jiné pozice.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).