Menu Zavřít

krátké

7. 10. 2008
Autor: Euro.cz

Personální změny

Inekon Group

Místopředsedou představenstva Inekon Group byl zvolen Jan Hušek, který dosud ve společnosti působil jako člen dozorčí rady. Pozici si vyměnil s Miroslavem Kuzmou, který odstoupil z představenstva a byl jmenován do dozorčí rady. Změny souvisejí s chystanou restrukturalizací aktivit holdingu Inekon.

AČPM
Výkonnou ředitelkou Asociace českých pojišťovacích makléřů (AČPM) byla jmenována Zdeňka Indruchová. Do asociace přichází s dlouholetými manažerskými zkušenostmi zejména na úseku marketingu, PR a mezinárodních vztahů ve firmách Ringier, Česká spořitelna či Deloitte. Indruchová mluví anglicky, francouzsky, španělsky a rusky.

WPB Capital
Generálním ředitelem spořitelního družstva WPB Capital se stal Vladimír Stejskal (38). Jako absolvent VŠE Praha působil od počátku kariéry v bankovním sektoru. V posledních deseti letech zastával funkci obchodního ředitele banky Banco Popolare Česká republika, původně IC Banka.

3Com
Key account managerem společnosti 3Com se stal Dušan Szabó (39). Do firmy přichází po několikaletém působení ve společnosti Datalan. V posledních čtyřech letech se specializoval na oblast veřejné správy, telekomunikací a také soukromý sektor. Szabó pochází ze Slovenska a vystudoval informatiku na Slovenské technické univerzitě v Bratislavě. Je ženatý, má dvě děti a kromě rodiny se ve svém volném čase věnuje sportu.

Fatra
Generálním ředitelem společnosti Fatra se stal Daniel Tamchyna.Ve vedení nahradil Petra Síleše. Tamchyna (37) působí ve Fatře od roku 2004. Je absolventem Univerzity Pardubice, Fakulty chemicko-technologické, oboru Ekonomika a management chemického a potravinářského průmyslu. Hovoří anglicky a rusky.

BRAND24

CB Richard Ellis
Společnost CB Richard Ellis jmenovala Pavla Scháňku do funkce associate director capital markets ve střední a východní Evropě. Scháňka (31) vedl český „Capital Markets“ tým od roku 2006 se specializací na investiční poradenství, akvizice a prodej komerčních nemovitostí. Předtím, než přišel do CB Richard Ellis, pracoval skoro tři roky pro HVB Bank (nyní UniCredit Bank).

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).