Menu Zavřít

Krátce

25. 10. 2010
Autor: Euro.cz

LP - krátce

ČNB

Novým ředitelem sekce kancelář ústředí České národní banky se od 1. října 2010 stane Vladimír Kolman, který dosud zastával funkci ředitele sekce lidských zdrojů. Řízením sekce lidských zdrojů byla pověřena Milada Hrdá, kterou bankovní rada od stejného data jmenovala první náměstkyní sekce lidských zdrojů.

Aukro.cz

Za marketingovou komunikaci platební brány PayU, kterou provozuje společnost Aukro, je nově zodpovědná Michaela Balarinová. Předtím působila v pozici junior strategic planner v agentuře JWT Praha. Balarinová vystudovala Univerzitu Tomáše Bati ve Zlíně, obor marketingová komunikace.

WBI Systems

Kamil Juřík (34) povede v technologické společnosti WBI Systems nové high-tech školicí centrum zaměřené na vzdělávání specialistů v oblasti technologií Microsoft. Posledních devět let působil jako profesionální školitel a vedoucí lektorského týmu počítačové školy Gopas. Kamil Juřík je též gurmet, fanoušek sci-fi a příležitostný in-line skater.

BRAND24

Albert

Ředitelkou oddělení trvanlivých potravin maloobchodní sítě prodejen Albert byla jmenována Patricia Jakešová. Na starost bude mít celý sortiment trvanlivého zboží v prodejnách Albert. Jakešová přišla ze společnosti Tesco, manažerské pozice zastávala také ve společnostech Delvita nebo Eureca Shops. Je absolventkou Vysoké školy finanční a správní. Ve volném čase se věnuje myslivosti a také sportu, zejména spinningu a lyžování.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).