Menu Zavřít

Krátce

29. 3. 2011
Autor: Euro.cz

Lidé a podniky

Cushman & Wakefield

Tomáš Beránek (30) posílil tým pronájmu maloobchodních nemovitostí v Cushman & Wakefield. Z pozice senior negotiator se bude věnovat hlavně pronájmu obchodních jednotek v centrech měst. Bude působit v České republice a na Slovensku. Beránek přichází ze společnosti CB Richard Ellis, je absolventem VŠE v Praze a studoval na University of Stirling ve Velké Británii. Další posilou týmu je Veronika Tebichová, která pracuje v týmu zaměřeném na pronájmy nových nákupních center. Do Cushman & Wakefield nastoupila v roce 2004. Tebichová je absolventkou MBA na Sheffield Hallam University a MSc. in Real Estate tamtéž.

Aura Medical Clinic

Marketingovým a PR manažerem společnosti Aura Medical Clinic se stal Tomáš Kopečný. Zodpovědný bude za marketing a korporátní i produktovou komunikaci Aura Medical Clinic a GHO Clinic Praha. Před nástupem do nové funkce působil Kopečný jako redaktor a reportér v televizi Z1. Předtím tři roky pracoval jako PR specialista vládní agentury na podporu obchodu CzechTrade.

RWE Transgas

Novým předsedou dozorčí rady společnosti RWE Transgas byl zvolen Rolf Martin Schmitz. V dozorčí radě společnosti působí Schmitz od začátku letošního roku.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).