Menu Zavřít

Krátce

10. 2. 2009
Autor: Euro.cz

APRA mgr.

Asociace Public Relations Agentur (APRA) na své lednové valné hromadě (Generálním shromáždění) opět zvolila na další dvouleté období staronovou Výkonnou radu ve složení: Vladimír Bystrov (Bison & Rose Public Relations), Martin Frýdl (AC & C Public Relations), Jan Kučmáš (AMI Communications), Radek Maršík (Fleishman –Hillard), Pavlína Rieselová (Ewing Public Relations), Radek Vítek (Ogilvy PR). V čele rady nadále zůstává Václav Pavelka, managing partner agentury Hauska & Partner.
Generální shromáždění dále zvolilo Revizní radu, jejímiž členy se stali Patrik Schober (Pram Colsulting) a Štěpán Neubauer (Ewing PR).

ČEZ
Nové členy dozorčí rady zvolili zaměstnanci akciové společnosti ČEZ. Dozorčí radu tvoří celkem dvanáct členů se čtyřletým funkčním obdobím. Nově byl zvolen Lubomír Klosík (58), předseda odborové organizace Elektrárny Dětmarovice. Pracuje v energetice více než 33 let. V roce 2008 byl zvolen místopředsedou Evropské rady zaměstnanců Skupiny ČEZ. Vykonává rovněž funkci člena předsednictva Odborového svazu ECHO a předsedy Regionálního sdružení odborových svazů ČMKOS Moravskoslezského kraje. Lubomír Klosík absolvoval Střední průmyslovou školu chemickou a tříletý kurz Sociálně ekonomický management na MZLU v Brně. Druhým novým členem se stal Petr Gross (56), který je předsedou odborové organizace v Elektrárně Chvaletice. Působí také v koordinačním výboru Českého odborového svazu energetiků. Absolvoval Střední průmyslovou školu elektrotechnickou, v letech 1996 až 1999 byl také členem komise průmyslových vztahů ICEM.

BRAND24

Adobe
Novým výkonným ředitelem softwarové společnosti Adobe pro Českou republiku a Slovensko se stal dosavadní obchodní manažer Vladimír Střálka (47). Vystřídal Michala Metličku (39), který byl jmenován ředitelem pro technickou podporu v regionu východní Evropy, Středního východu a Afriky. Péči o zákazníky z komerční sféry bude mít na českém a slovenském trhu na starost Jitka Tokarčíková (36). Před nástupem do společnosti Adobe
působila osm let v obchodních pozicích ve společnostech Dell Computer, Eurotel, Telefónica O2 a Hewlett-Packard. Odpovědnost za rozšiřování povědomí o on-line technologiích a řešeních Adobe se zaměřením na platformu Flash a prostředí Flex a AIR bude mít Tomáš Krcha (24), který dosud působil ve firmě PRO-ZETA Broadcasters.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).