Menu Zavřít

Krátce

3. 3. 2009
Autor: Euro.cz

Ministerstvo zdravotnictví ČR mgr.

Novým mluvčím ministerstva zdravotnictví je dosavadní mluvčí společnosti Telefónia O2 Vlastimil Sršeň. Na ministerstvu nahradí svého předchůdce Tomáše Cikrta, který nyní spolupracuje s Radiem Classic na pořadu Bude nás někdo léčit?

EGAP
Novým předsedou představenstva a generálním ředitelem Exportní garanční a pojišťovací společnosti, (EGAP) byl zvolen Karel Pleva. Ve funkci vystřídal Pavola Parízka, který byl zvolen členem představenstva Komerční úvěrové pojišťovny EGAP. Pleva je absolventem VUT Brno a americké Wharton School, která je součástí Pensylvánské univerzity. Před zvolením do nejvyšších funkcí v EGAP byl partnerem mezinárodní poradenské společnosti pro strategický management A.T. Kearney a ředitelem její české pobočky.

Lesy ČR
Státní podnik Lesy České republiky má tři nové odborné ředitele. Výrobně-technickým ředitelem je Vladimír Krchov (50), personálním Jitka Věková (54) a správní úsek vede Tomáš Dzik (41). Nové manažery jmenoval generální
ředitel Svatopluk Sýkora, který firmu vede od začátku ledna. Dosavadní ředitel pro výrobu Jiří Černík a personální ředitel Mikuláš Říha na funkce ke konci února rezignovali. Místo správního ředitele bylo pod odchodu Sýkory na nejvyšší post podniku neobsazené. Z původního managementu předchozího generálního ředitele Jiřího Nováka tak na svém místě zůstal jen ekonomický ředitel Zdeněk Sýkora.

BRAND24

Z1
Daniel Macho se stal ředitelem zpravodajství digitální zpravodajské televize Z1. Dosud kumulovaná funkce ředitele a šéfredaktora zpravodajství bude rozdělena. Šéfredaktorem zpravodajství televize zůstává Hanuš Hanslík. Macho doposud v Z1 působil jako vedoucí sportovního zpravodajství. Televize oznámila i další personální změny. Ředitelkou publicistiky je Kateřina Pfauserová. Ve funkci ředitele techniky a výroby po vzájemné dohodě končí Vít Novotný.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).