Menu Zavřít

Krátce

19. 8. 2009
Autor: Euro.cz

Centrum Holdings mgr.

Centrum Holdings
Bývalý obchodní ředitel společnosti Seznam.cz Tomáš Búřil odešel do konkurenční firmy Centrum Holdings, která vlastní například portál Centrum.cz. Centrum Holdings pro něj vytvoří novou funkci, ve které by se měl opět věnovat obchodu a marketingu. O Búřila měla zájem i CME, která v Česku vlastní televizi Nova, a další nejmenovaný internetový hráč. V Seznamu Búřila od srpna nahradil dosavadní šéf oddělení pro klíčové zákazníky Michal Heisig.

Aha!
Redakce deníku Aha! bude mít od září nového šéfredaktora. Stane se jím Lubor Černohlávek (41), dosavadní zástupce šéfredaktora. Ve funkci nahradí Františka Nachtigalla (32), který s odchodem z funkce opouští i vydavatelství Ringier ČR. Černohlávek pracuje v Aha! od jeho založení v roce 2004. Nejprve působil jako šéfredaktor nedělníku Aha!, poté jako zástupce šéfredaktora deníku.

BRAND24

Wüstenrot
Tiskovou mluvčí společností finanční skupiny Wüstenrot je od srpna Kateřina Bílá (27). Dřívější mluvčí Helena Dušková je i nadále součástí týmu komunikace. Bílá v minulosti působila v České televizi a byla mluvčí pojišťovny Generali.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).