Menu Zavřít

krátce

26. 3. 2008
Autor: Euro.cz

personální změny

České Radiokomunikace
Do čela obchodního týmu telekomunikační divize Českých Radiokomunikací přicházejí čtyři noví manažeři. V týmu nové obchodní ředitelky Romany Pazderové (41) se o firemní zákazníky stará Vladimír Michálek (35) a o nepřímé prodejní kanály Marek Dvořák (34). Novým členem manažerského týmu je také Petr Lysický (29), který bude mít na starost velkoobchodní prodej. Pazderová vystudovala zahraniční obchod na VŠE v Praze. Hovoří anglicky, německy a rusky. Mezi její záliby patří cestování, poznávání exotických zemí i krásné přírody Čech a relaxace s rodinou.

RWE Transgas
Novým členem čtyřčlenného představenstva plynárenské společnosti RWE Transgas bude od 1. dubna Wolfgang Peters (54). Ve vedení firmy vystřídá Franka-Detlefa Drakeho, který v koncernu RWE přejde do jiné pozice. Peters bude řídit nákup zemního plynu, řízení a optimalizaci nákupních, tranzitních a skladovacích smluv RWE Transgas. Peters dříve pracoval jako jednatel společnosti RWE Gas Midstream.

AČSS
Vojtěch Lukáš byl zvolen předsedou Asociace českých stavebním spořitelen (AČSS) na další dvouleté období. Lukáš je členem představenstva Stavební spořitelny České spořitelny. Prvním místopředsedou se na základě hlasování členů stal Walter Böhm, místopředseda představenstva Českomoravské stavební spořitelny. Místopředsedou byl zvolen Jiří Šperl, člen představenstva Modré pyramidy stavební spořitelny.

Z-group
Železárenské a hutní podniky holdingu Z-group vedou noví nejvyšší manažeři, kteří oživovali brněnský Zetor. Výkonným ředitelem holdingu se stal Pavol Hubočan (35), který dosud působil ve stejné pozici v Zetoru Group. Výrobním ředitelem je Norbert Hrabalík (37), který přišel ze Zetoru Tractors. Obchodním šéfem se stal Radovan Putna (36). Jeho dosavadní pozicí byl výkonný ředitel Zetor Trade. Ředitelem nákupu je Josef Panáček (57). Posledních pět let působil jako šéf Zetoru Kovárna.

CONTENT24

ČIIA
Prezidentem Českého institutu interních auditorů (ČIIA) byl na dvouleté funkční období zvolen Jan Voříšek. Interní audit se zaměřuje na hodnocení vnitřního kontrolního systému v organizaci. Orgánům společností a vrcholovému managementu poskytuje informace, hodnocení, analýzy, doporučení a konzultace pro efektivní plnění jejich úkolů.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).