Menu Zavřít

Krátce

25. 7. 2008
Autor: Euro.cz

Personální změny mgr.

ORBIT
Společnost ORBIT rozšiřuje svůj tým o Karla Jareše (34), nového Key Account Managera. Karel Jareš přichází do ORBITu ze společnosti UTAX Bürosysteme, v níž působil od roku 1997 na pozici ředitele pro obchod. Svoje vzdělání si dále rozšiřuje na Vysoké škole finanční a správní v Praze, obor řízení podniku a podnikových financí, volný čas věnuje především sportu, fotbalu, tenisu a lyžování.

AVE CZ
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství vytvořila oddělení Strategického rozvoje, do jehož čela byl jmenován Luboš Kačírek, který doposud působil ve funkci obchodního ředitele. Novým obchodním ředitelem byl jmenován Michal Vlček, který doposud vykonával funkci jednatele dceřiné společnosti AVE CZ Ústí nad Labem. Luboš Kačírek (46) vystudoval Vysokou školu zemědělskou v Praze a je absolventem MBA programu při VŠE. Ve společnosti působí od roku 1994. Michal Vlček (31) je absolventem VŠE v Praze. Ve společnosti působí od roku 2003.

BRAND24

O2
Od 1. září 2008 opouští svou pozici ve společnosti O2 Andrei Torriani, současný viceprezident pro rezidentní zákazníky. Působil ve firmě tři a půl roku. Andreie Torrianiho nahradí José Perdomo Lorenzo, který přichází z pozice marketingového ředitele pro spotřebitelský segment ve společnosti Telefónica Spain, kterou zastával v posledních dvou letech.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).