Menu Zavřít

Krátce

17. 9. 2008
Autor: Euro.cz

Personální změny mgr.

Bubeník Partners
Petra Fillová odchází po pěti letech ze společnosti Bubenik Partners, kde se jako jeden z partnerů podílela na vybudování firmy a jejím čtyřnásobném růstu včetně expanze do regionu střední a východní Evropy. Petra Fillová nadále zůstává v oblasti personálního poradenství, přímého vyhledávání a obsazování špičkových manažerských pozic (executive search).

SYNER Morava
Do společnosti SYNER Morava (dříve SYNER Manďák), člena S group holding, se sídlem v Kroměříži nastupuje Martin Veselý (37), aby doplnil tým managementu. Martin Veselý přichází ze společnosti SIEMENS Electric Machines, kde působil na pozici generálního ředitele od roku 2006. V letech 1994–2006 pracoval ve společnosti TCT. Martin Veselý ovládá angličtinu a ruštinu a mezi jeho koníčky patří horská turistika, jízda na kole, fotografování a komunikační technologie.

3TS Capital Partners
Partner společnosti 3TS Capital Partners Jiří Beneš (34) byl zvolen členem představenstva Evropské Private Equity a Ventura Kapitálové Asociace (EVCA). Jiří Beneš je partnerem a investičním ředitelem společnosti 3TS Capital Partners, kde působí od roku 2001.

VIG RE zajišťovna
V Praze zahájila svou obchodní činnost VIG RE zajišťovna a na její ustavující schůzi bylo schváleno složení představenstva. Předsedou představenstva zajišťovny se stal Peter Hagen (48). Členkami představenstva zajišťovny se staly administrativní ředitelka koncernového zajištění Eva-Maria Stacklová a Claudia Stranská, která pracuje v Praze v pojištění průmyslových rizik. Stacklová bude organizační ředitelkou, Stranská bude koordinovat zajištění v rámci Vienna Insurance Group. Peter Hagen je členem vedení koncernu Vienna Insurance Group, členem
představenstva Wiener Städtische Versicherung AG VIG a náměstkem generálního ředitele pojišťovny Kooperativa, která společně s Českou podnikatelskou pojišťovnou do skupiny VIG patří.

BRAND24

mBank
Novou tiskovou mluvčí tuzemské mBank se stala Pavla Renčínová (27). Ve funkci nahradila Tomáše Vyšohlída, který bude v bance dál působit jako manažer kvality a firemní komunikace. Pavla Renčínová dosud působila v České televizi jako reportérka ekonomického zpravodajství. Moderovala například pořady Ekonomika ČT24 a Peníze. Vystudovala žurnalistiku a mediální studia na Univerzitě Karlově v Praze.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).