Menu Zavřít

Krátce

23. 5. 2012
Autor: Euro.cz

Hospodářská komora ČR

Prezidentem Hospodářské komory České republiky byl znovu zvolen Petr Kužel (49), který v této pozici působil už v uplynulém volebním období od roku 2008. Funkci prezidenta nejsilnějšího zástupce podnikatelské sféry v Česku bude zastávat následující tři roky.

Svaz průmyslu a dopravy ČR

Ředitel vnějších vztahů společnosti Škoda Auto Radek Špicar byl zvolen viceprezidentem Svazu průmyslu a dopravy ČR. Jako nová tvář v představenstvu se chce zaměřit především na otázky konkurenceschopnosti a hospodářské politiky. Špicar je absolventem Univerzity Karlovy a University of Cambridge. Kromě práce ve Škodě Auto přednáší v Institutu ekonomických studií FSV UK a na Diplomatické akademii MZV.

Conseq Investment Management

Novým výkonným ředitelem firmy Conseq Investment Management se stal Tomáš Vystrčil (41). Ve finančním sektoru působí více než šestnáct let, nyní přichází ze společnosti Aegon Pojišťovna & Aegon Penzijní fond. Vystrčil rád vaří, jeho další velkou zálibou jsou nejmodernější technologické hračičky.

BRAND24

Cemex

Peter Dajko byl jmenován generálním ředitelem společnosti Cemex v České republice. Do firmy nastoupil na post ředitele strategického plánování a posléze pracoval ve funkci viceprezidenta pro materiály. Předtím působil v oblasti private equity jako projektový manažer a v consultingu. Získal titul MBA na francouzské univerzitě ESCEM a na Rochester Institute of Technology.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).