Menu Zavřít

Krátce

29. 11. 2011
Autor: Euro.cz

Lidé a podniky

Cisco

Manažerský tým společnosti Cisco Česká republika posílili dva noví členové. Jan Los (45) je novým obchodním ředitelem pro oblast veřejné správy & korporátních zákazníků. Přišel ze společnosti SAP ČR, kde zastával místo obchodního ředitele. Martin Kaftan (42) se stal ředitelem partnerské organizace. Do Cisca přišel ze společnosti Microsoft, kde působil v různých manažerských pozicích od roku 1998. Poslední čtyři roky zastával pozici ředitele pro regionální prodej a marketing v asijsko-pacifickém regionu.

Dun & Bradstreet

Eva Jiráčková nastoupila do pozice marketingové manažerky do poradenské společnosti Dun & Bradstreet, patřící do skupiny Bisnode. Jiráčková má několikaleté zkušenosti z finančního prostředí a marketingu, naposledy působila jako marketingová manažerka ve společnosti Citfin. Vystudovala Provozně ekonomickou fakultu České zemědělské univerzity v Praze.

Benzina

Novým hlavním jednatelem společnosti Benzina byl jmenován Wojciech Kotlarek (49). Ve funkci vystřídal Martina Durčáka, který bude nadále členem představenstva holdingu Unipetrol, vlastníka Benziny. Kotlarek přichází z polské společnosti PKN Orlen, vlastníka Unipetrolu, kde působil od roku 1999. Je absolventem Univerzity vědy a technologie v polském Krakově.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).