Menu Zavřít

Krátce

2. 1. 2012
Autor: Euro.cz

Lidé a podniky

Pleon Impact

Do společnosti Pleon Impact nastoupila do pozice PR Director Simona Krautová. V agentuře má na starost vedení týmu a projektů, strategické plánování a budování značky například pro společnosti Makro, Puma a Apomedica. Před svým nástupem do Pleon Impact působila mimo jiné v PR McCann Erickson nebo v pozici manažerky komunikace firmy Pivovary Staropramen.

3M Česko

Do 3M Česko přišli dva noví lidé do pozic marketingových supervisorů. Za marketingové řízení divize Komerční grafiky, projekce a dopravního značení 3M je od nynějška zodpovědný Martin Vlček. Předtím působil ve společnosti T-Mobile. Absolvent pražské VŠE strávil dva roky studiem na International School of Basel ve Švýcarsku. Marketing v divizi kancelářských potřeb nově řídí Alice Hubová. Přichází z Coty, kde měla na starost kosmetiku značky Adidas. Vystudovala mezinárodní obchod na VŠE v Praze.

Asociace českých pojišťovacích makléřů

Prezidium Asociace českých pojišťovacích makléřů (AČPM) zvolilo do funkce předsedkyně AČPM Jiřinu Nepalovou, zakladatelku a ředitelku společnosti Renomia, největší makléřské firmy v ČR. Dosavadní předseda AČPM Zdeněk Voharčík již na funkci nekandidoval. Místopředsedou asociace se stal Gustav Vacek, funkce druhého místopředsedy zůstává prozatím neobsazena.

BRAND24

Ringier Axel Springer CZ

Největší nezávislý motoristický web v Česku – www.auto.cz – vede nový šéfredaktor Jiří Červenka. Ve funkci vystřídal Ondřeje Láníka, jenž stál v čele redakce od roku 2007. Červenka do vydavatelství Ringier Axel Springer CZ přišel z pozice výkonného ředitele internetového vydavatelství Limemedia.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).