Menu Zavřít

krátce

1. 6. 2012
Autor: Euro.cz

CTP

Zdeněk Apeltauer nově zajišťuje správu budov CTP v regionu Čechy. Vystudoval průmyslové obrábění na střední škole a je absolventem 18měsíčního školení v Bosch Bamberg Deutschland. Pracovní zkušenosti získal ve firmě Bosch Diesel Jihlava, od roku 2007 zastával pozici facility managera ve firmě Valeo Compressor Europe.

Rowan Legal

Poradenská skupina Rowan Legal rozšířila své řady o novou obchodně-marketingovou pozici business developera. Nastoupil do ní Jiří Houser, jenž se dosud věnoval business developmentu u českého zastoupení mezinárodní sítě autopůjčoven Europcar. Houser vystudoval ČVUT v Praze, Fakultu jadernou a fyzikálně inženýrskou.

Česká televize

Novým manažerem programu České televize je Tomáš Motl (47), dosavadní šéfeditor internetového serveru National-geographic.cz. Stal se zástupcem ředitele programových okruhů ČT a programovým dramaturgem pro oblast dokumentární tvorby. V minulosti pracoval jako hlavní dramaturg studia Febio.

BRAND24

PF České pojišťovny

Představenstvo Penzijního fondu České pojišťovny (PFČP) posílil Zdeněk Románek (35). Ve funkci nahradil Václava Šrajera, který odešel do jiné pozice v rámci holdingu. Působí také jako náměstek generálního ředitele České pojišťovny pro práce s klientskými údaji a marketing. V České pojišťovně pracuje od roku 2007.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).