Menu Zavřít

Krátce

5. 6. 2012
Autor: Euro.cz

Konica Minolta

Bývalý generální ředitel české pobočky Konica Minolta Roman Tihelka povede od července letošního roku celý Cluster East a bude zodpovídat za vedení Konica Minolty v celém regionu východní Evropy včetně Ruska, Turecka nebo Řecka. Z dosavadní pozice area managera zodpovídal za vedení dceřiných společností v zemích střední a východní Evropy včetně Ruska. Současný šéf české centrály Tomáš Bednář povede i pobočku na Slovensku.

AKAT ČR

Valná hromada Asociace pro kapitálový trh České republiky (AKAT ČR) zvolila nového místopředsedu. Stal se jím Jan Vedral (45), předseda představenstva a hlavní manažer Conseq Investment Management. Absolvent Obchodní fakulty Vysoké školy ekonomické v Praze vede v Conseq Investment Management investiční tým a stanovuje hlavní investiční strategie.

Microsoft Office

Společnost Microsoft jmenovala do funkce manažera české divize Microsoft Office Martina Hrušku (30), dosavadního manažera obchodního týmu pro partnerský prodej. Ve funkci vystřídal Aleše Růžičku (44), který po téměř sedmi letech přešel na regionální pozici. Nyní je manažerem divize Microsoft Office pro střední a velké organizace ve střední a východní Evropě.

BRAND24

TOS Kuřim - OS

Strojírna TOS Kuřim – OS má dočasně nového výkonného ředitele. Tomáše Fialu ve funkci nahradil Milan Bláha. Důvodem Fialova odvolání byly neuspokojivé hospodářské výsledky a celková nespokojenost představenstva se způsobem řízení společnosti. Nového výkonného ředitele chce firma vybrat do poloviny letošního roku.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).