Menu Zavřít

Konkurenční produkty

28. 7. 2003
Autor: Euro.cz

Microsoft Wirelles Optical Mouse blueLetošní novinka, bezdrátová optická myš Microsoft Wirelles Optical v Mouse blue, je barevně vyvedena. Jde o kombinaci stříbrné barvy s modrou metalízou. Myš má navíc netradičně vroubkované kolečko, aby pod prstem neklouzala.

Microsoft Wirelles Optical Mouse blue

Letošní novinka, bezdrátová optická myš Microsoft Wirelles Optical v Mouse blue, je barevně vyvedena. Jde o kombinaci stříbrné barvy s modrou metalízou. Myš má navíc netradičně vroubkované kolečko, aby pod prstem neklouzala. Jsou na ní dvě tlačítka, ovšem pokud si nainstalujete software IntelliPoint 4.1, můžete si libovolně nastavit dokonce tři tlačítka. Optický elegán umí snímat a vyhodnocovat až 6000 snímků za sekundu, pro komunikaci využívá rádiových vln 27 MHz. Napájí ho dvě tužkové baterie. Za kvalitu si připlatíte zhruba 1100 korun, ale stojí to za to.

BRAND24

Genius Cordless Optical Wheel Mouse

Bezdrátová optická myš s počítačem komunikuje také na frekvenci 27 MHz. Jak se bude chovat, si lze nastavit v Genius Optical Control panelu, který se spouští jako samostatná aplikace. Myš se dobře drží, ovšem leváci by mohli mít problémy s dostupností dvou bočních tlačítek. Celkem jsou na myši čtyři tlačítka a skrolovací kolečko. Myš funguje na dvě tužkové baterie. Společnost Genius patří mezi tradiční výrobce myší. Její produkty sice nejsou nejlevnější, Cordless Optical Wheel Mouse stojí kolem 800 korun, ale zaručují kvalitu, promyšlenou konstrukci a dobré ovládání.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).