KOMU SE NELENÍ...

15. března 2004, 00:00 - admin
15. března 2004, 00:00

Leccos můžete vypěstovat i v misce na kuchyňské lince. Česneková nať je skvělá nejen na dochucení polévek a salátů, ale třeba i na chléb s máslem. Do malé misky postavte hlavičku česneku, do poloviny zalijte vodou, tuto vodu jednou denně vyměňte a většinou už druhý nebo třetí den vyrazí z česneku nať, která dorůstá ještě dlouho poté, co ji denně odstřihujete do jídla.

Leccos můžete vypěstovat i v misce na kuchyňské lince. Česneková nať je skvělá nejen na dochucení polévek a salátů, ale třeba ina chléb s máslem. Do malé misky postavte hlavičku česneku, do poloviny zalijte vodou, tuto vodu jednou denně vyměňte a většinou už druhý nebo třetí den vyrazí z česneku nať, která dorůstá ještě dlouho poté, co ji denně odstřihujete do jídla. Řeřichu setou vypěstujete velmi snadno v nízké misce. Na dno rozložíte vrstvu vaty, zalijete tak, aby byla mokrá a hustě osijete semínky řeřichy. Jemně je přitlačíte k vatičce, aby se namočila. Pravidelně zavlažujete a za několik dní vám vyroste „lesík“ drobounkých bylinek sjemně pikantní chutí.

Mohlo by vás zajímat

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

Hry pro příležitostné hráče