KOMU SE NELENÍ...

15. března 2004, 00:00 - admin
15. března 2004, 00:00

Leccos můžete vypěstovat i v misce na kuchyňské lince. Česneková nať je skvělá nejen na dochucení polévek a salátů, ale třeba i na chléb s máslem. Do malé misky postavte hlavičku česneku, do poloviny zalijte vodou, tuto vodu jednou denně vyměňte a většinou už druhý nebo třetí den vyrazí z česneku nať, která dorůstá ještě dlouho poté, co ji denně odstřihujete do jídla.

Leccos můžete vypěstovat i v misce na kuchyňské lince. Česneková nať je skvělá nejen na dochucení polévek a salátů, ale třeba ina chléb s máslem. Do malé misky postavte hlavičku česneku, do poloviny zalijte vodou, tuto vodu jednou denně vyměňte a většinou už druhý nebo třetí den vyrazí z česneku nať, která dorůstá ještě dlouho poté, co ji denně odstřihujete do jídla. Řeřichu setou vypěstujete velmi snadno v nízké misce. Na dno rozložíte vrstvu vaty, zalijete tak, aby byla mokrá a hustě osijete semínky řeřichy. Jemně je přitlačíte k vatičce, aby se namočila. Pravidelně zavlažujete a za několik dní vám vyroste „lesík“ drobounkých bylinek sjemně pikantní chutí.

Mohlo by vás zajímat

Další videa z Euro TV
  • Petr Čáp z GO parking: Jsme více než parkoviště

  • Krátké povídání s Dlouhým Vladimírem

  • Jiří Grund: Za předražené ceny mobilních tarifů mohou…

  • Firma s hypotékami za 22 miliard

  • Nejnadějnější český export: STRV vyvíjí z Prahy aplikace…

  • Petr Zahradník v Euro TV: Evropa se změní, brzo a hodně

  • Martin Komárek: Už nebudu klukem z plakátu

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

Hry pro příležitostné hráče
Zavřít