KOMU SE NELENÍ...

15. března 2004, 00:00 - admin
15. března 2004, 00:00

Leccos můžete vypěstovat i v misce na kuchyňské lince. Česneková nať je skvělá nejen na dochucení polévek a salátů, ale třeba i na chléb s máslem. Do malé misky postavte hlavičku česneku, do poloviny zalijte vodou, tuto vodu jednou denně vyměňte a většinou už druhý nebo třetí den vyrazí z česneku nať, která dorůstá ještě dlouho poté, co ji denně odstřihujete do jídla.

Leccos můžete vypěstovat i v misce na kuchyňské lince. Česneková nať je skvělá nejen na dochucení polévek a salátů, ale třeba ina chléb s máslem. Do malé misky postavte hlavičku česneku, do poloviny zalijte vodou, tuto vodu jednou denně vyměňte a většinou už druhý nebo třetí den vyrazí z česneku nať, která dorůstá ještě dlouho poté, co ji denně odstřihujete do jídla. Řeřichu setou vypěstujete velmi snadno v nízké misce. Na dno rozložíte vrstvu vaty, zalijete tak, aby byla mokrá a hustě osijete semínky řeřichy. Jemně je přitlačíte k vatičce, aby se namočila. Pravidelně zavlažujete a za několik dní vám vyroste „lesík“ drobounkých bylinek sjemně pikantní chutí.

Mohlo by vás zajímat

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

  • Jaroslav Žlábek: Na jedno nabití ujedeme 1000 kilometrů

  • Daniel Stein Kubín: Slova jsou jen slova, surf a poušť…

Hry pro příležitostné hráče