Menu Zavřít

Knihy: O lži a meditaci

5. 4. 2011
Autor: profit

Nakladatelství Grada si pro naše čtenáře tentokrát připravilo dvě knižní novinky. První se zabývá anatomií lži a druhá vás naučí si odpočinout.

Foto: Grada

Jak prokouknout lež a odhalit pravdu

To jsem nebyl já.“, “Zdržel jsem se v zácpě.“, “Vaše investice je absolutně bezriziková.“ - až 200krát denně jsme obelháváni, ale nedokážeme tyto lži prokouknout. Umět poznat, kdy nám někdo neříká pravdu, je přitom nesmírně důležité - lži nás poškozují a oslabují, neboť druzí jejich prostřednictvím před námi zatajují pravdivé informace, což nezřídka vede k chybným rozhodnutím. Uznávaný psycholog působivě ukazuje, jak se během krátké doby naučit rozpoznat lži a odhalit pravdu. Vychází z nejnovějších poznatků psychologických výzkumů a na velkém množství příkladů ze světa tajných služeb prozrazuje, jakým způsobem lze naše pozorovací schopnosti vycvičit tak, aby nám již žádný z oněch nepatrných a zrádných příznaků klamu neunikl. Při vyjednávání či v rozhovoru, ve volbách nebo u soudu, doma či v lásce… staňte se lidským detektorem lži!

autor: Nasher Jack

ISBN: 978-80-247-3712-6

formát: B5

vazba: V2

počet stran: 200

prodejní cena: 249 Kč

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli - Jak meditovat kdykoliv a kdekoliv

Schází vám ve shonu všedního dne pocit uvolnění? Nemůžete meditovat, protože jste příliš zaneprázdnění či ve velkém stresu? Pak je tato kniha určena přesně vám. Najdete v ní mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní. Můžete díky nim meditovat kdykoliv a kdekoliv - během chůze, jídla, práce, při čekání, cestování či dýchání… Pomohou vám žít „tady a teď“ a více si užívat života. Autor, který je nejuznávanějším australským učitelem meditace, tato cvičení už naučil tisíce lidí, kteří by nikdy neměli čas či trpělivost pro delší meditace.

autor: Harrison Eric

ISBN: 978-80-247-3768-3

formát: B5

vazba: V2

CONTENT24

počet stran: 160

prodejní cena: 199 Kč

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).