Menu Zavřít

Kdo zajistí další propagaci NATO?

23. 10. 2006
Autor: Euro.cz

O dalším zajištění propagačních projektů o Severoatlantické alianci (NATO) rozhodnou tři veřejné soutěže, vypsané ministerstvem zahraničních věcí. První se týká dalšího provozu internetového portálu. Ten v současnosti funguje na adrese www.natoaktual.cz jako oficiální stránka Informačního centra oNATO, které jej také provozuje.

O dalším zajištění propagačních projektů o Severoatlantické alianci (NATO) rozhodnou tři veřejné soutěže, vypsané ministerstvem zahraničních věcí.

První se týká dalšího provozu internetového portálu. Ten v současnosti funguje na adrese www.natoaktual.cz jako oficiální stránka Informačního centra oNATO, které jej také provozuje. Odborným editorem portálu je Mezinárodní politologický ústav Masarykovy univerzity v Brně.

BRAND24

V samostatné soutěži pak ministerstvo hledá firmu, která zajistí další fungování Informačního centra o NATO. To je od roku 2002 v provozu v Rytířské ulici v Praze, od roku 2003 ho provozuje informační centrum sdružení Jagello 2000.

Informovanost o Severoatlantické alianci má zvýšit také uskutečnění třetí akce: Ministerstvo chce zajistit projekt vědomostních soutěží pro středoškolskou mládež o problematice bezpečnostní politiky a NATO. Od roku 2001 pořádalo tyto vědomostní soutěže sdružení Jagello 2000 od roku 2001. První ročník proběhl pouze v České republice, postupně se zapojovaly další země regionu, letošní ročník probíhá již v deseti zemích.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).