Menu Zavřít

Kdo se s kým potkal během minulého týdne?

15. 11. 2004
Autor: Euro.cz

Podnikatelská setkání NOVÉ OBCHODNĚ-SPOLEČENSKÉ CENTRUM Velkou ohňovou show završilo otevření v Českých Budějovicích obchodně společenské centrum IGY, které nemá v jižních Čechách obdobu. Centrum vzniklo nedaleko historického jádra města přestavbou bývalých armádních skladů a sýpek, které před rekonstrukcí sloužily jako prostor pro nevábnou tržnici.

Podnikatelská setkání

Zástupci investora, architekti a nájemci obchodních prostor před otevřením centra IGY.

NOVÉ OBCHODNĚ-SPOLEČENSKÉ CENTRUM

Velkou ohňovou show završilo otevření v Českých Budějovicích obchodně společenské centrum IGY, které nemá v jižních Čechách obdobu. Centrum vzniklo nedaleko historického jádra města přestavbou bývalých armádních skladů a sýpek, které před rekonstrukcí sloužily jako prostor pro nevábnou tržnici. Investici ve výši 850 milionů do projektu vložila společnost ING Real Estate Development ČR. Dalších 150 milionů zaplatili nájemci, kteří si prostory v obchodní pasáži pronajali. Jedná se o 85 obchodů a restaurací na celkové ploše 15 tisíc metrů čtverečních obchodních ploch. Areál pěti navzájem propojených budov navrhl architektonický ateliér 8000 Martina Krupauera a Jiřího Stříteckého.

(ner)

ZLATOPRAMEN OSLAVIL SVŮJ SVÁTEK

Na pražském Václavském náměstí oslavil svůj významný den pivovar Zlatopramen. Podobná akce se uskutečnila i v Ústí nad Labem, „rodném městě“ pivovaru. Na akci nazvanou „státní svátek Země Zlatopramen“ přivezl pivo až na náměstí nákladní automobil, doprovázený kolonou mercedesů. Pivo se rozdávalo zdarma.

Křest knihy Tomáše Julínka probíhal za účasti kmotrů Mirka Topolánka a Evy Pilarové.

JULÍNEK RADÍ „JAK NA TO“

Stínový ministr zdravotnictví za ODS, senátor Tomáš Julínek, pokřtil svou knihu „Průvodce unaveného pacienta českým zdravotnictvím aneb Jak na to“. Kmotry křtu byli předseda ODS Mirek Topolánek a zpěvačka Eva Pilarová. „Je na čase, aby stínový ministr vystoupil ze svého stínu a ujal se řízení rezortu sám.

Pak bych se už nebála být nemocná,“ dodala Pilarová. Julínek podle svých slov chtěl odlehčenou formou poradit pacientům jak se orientovat v džungli českého zdravotnictví. „V oboru bude vše v pořádku, až lékaři budou rádi poskytovat služby a pacienti je budou zodpovědně přijímat,“ dodal.

Jihočeští kuchaři poděkovali Zdeňku Troškovi vystrojením královské hostiny.

ZDENĚK TROŠKA POŽEHNAL JIHOČESKÝM KUCHAŘŮM

U příležitosti mezinárodního festivalu Gastro 2004 požehnal režisér Zdeněk Troška jihočeským kuchařům a cukrářům, aby se jim třídenní svátek gurmánů na jihočeském Výstavišti povedl. Festival uspořádaly Sdružení jižní Čechy pohostinné při Jihočeské hospodářské komoře a agentura Gastkom. V osmi pavilonech se představilo 150 firem ze sedmi zemí. Mistři kuchaři a cukráři předváděli svou zručnost a nápady. Uskutečnila se i republiková soutěž O mistra kávy. Ve 27 modelových restauracích mohli hosté sedět na celkem 970 místech.

(ner)

Držitelky certifikátu (zleva) Jana Sládková, Monika Hrubalová a Iveta Gráfová-Hellerová.

BRAND24

MARKETINGOVÍ ODBORNÍCI ZÍSKALI OCENĚNÍ

Česká marketingová společnost udělila již poosmé certifikáty marketingovým odborníkům. Ocenění je určeno pro profese marketingový manažer, marketingový poradce, lektor pro marketing a marketingový specialista. Základním kritériem pro jeho udělení bylo posouzení kvality a výkonnosti marketingových odborníků a jejich aktivní podíl na prosperitě firmy. Komise tentokrát udělila certifikáty čtyřem odborníkům - Ivetě Gráfové-Hellerové (společnost Auto Heller), Janě Sládkové (In Line), Monice Hrubalové (M.I.P. Group) a Leoši Volnému (Beskyd Fryčovice). Další udělování certifikací se uskuteční v květnu 2005. 

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).