Menu Zavřít

Karty CCS tři měsíce na zkoušku

25. 10. 2004
Autor: Euro.cz

ZAJÍMAVOSTNetradiční prvek se objevil v nabídce platebních karet. Motoristickou CCS může každý, kdo s ní nebude spokojen, do tří měsíců vrátit.

**ZAJÍMAVOST

BRAND24

Netradiční prvek se objevil v nabídce platebních karet. Motoristickou CCS může každý, kdo s ní nebude spokojen, do tří měsíců vrátit.

Marketingová nabídka, která je zaměřená především na střední a malé firmy, platí do prosince tohoto roku. Každý nespokojený klient může do tří měsíců od uzavření objednávky od služeb CCS odstoupit a obdrží prý zpět veškeré poplatky. Společně s touto akcí odstartovala i rozhlasová reklamní kampaň, kterou doplní direct mailová zásilka distribuovaná na desítky tisíc potenciálních zákazníků. „Reklamní kampaň i samotný projekt si kladou za hlavní cíl informovat podnikatele a menší firmy o možnosti snížit díky našim službám náklady na provoz firemních vozidel. Jejich úkolem je zvýšit povědomí o značce CCS, a tím i zvýšit zájem o uzavření objednávky na její karty,“ uvedl obchodní ředitel firmy Petr Beneš. Podle jeho slov jde o unikátní marketingovou akci.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).