Menu Zavřít

Kalendář pro podnikatele

16. 8. 2004
Autor: Euro.cz

PONDĚLÍ 16. SRPNA Končí první kolo prodeje městského pivovaru v Kutné Hoře. Město za něj chce 102 miliony korun. Předkupní právo má skupina Drinks, která je dosavadním nájemcem pivovaru.

PONDĚLÍ 16. SRPNA Končí první kolo prodeje městského pivovaru v Kutné Hoře. Město za něj chce 102 miliony korun. Předkupní právo má skupina Drinks, která je dosavadním nájemcem pivovaru. Představitelé Pardubického kraje podepíšou zakládací smlouvu obecně prospěšné společnosti Agrovenkov. Toto krajské informační středisko by mělo pomoci zemědělcům orientovat se ve strukturálních fondech EU a v podpůrných systémech na obnovu venkova. V Písku slavnostně začne výstavba technické infrastruktury Severní průmyslové zóny Písek. ÚTERÝ 17. SRPNA

Odborníci na rozvoj lidských zdrojů státní agentury CzechInvest představí program, jehož cílem je zavést v ČR mezinárodně uznávaný standard v oblasti řízení a kvality lidských zdrojů - Investors in People. Účast na semináři je nutné potvrdit na jana.viskova@czechinvest. org.

ČTVRTEK 19. SRPNA

V karlovarském hotelu Thermal začíná dvoudenní seminář pro podnikatele na téma DPH po vstupu do EU. Kontakt: Regionální hospodářská komora Poohří, Sokolov, tel.: 352 638484-89, 352 624450.

Na olomouckém Výstavišti Flora začínají letní etapa mezinárodní výstavy květin Flora Olomouc a Letní zahradnické trhy. Akce končí 22. srpna.

V budově Krajského soudu v Hradci Králové se od 8.30 hodin uskuteční schůze konkurzních věřitelů, volba věřitelského výboru a zvláštní přezkumné jednání zkrachovalé společnosti Miňon Sport z Čenkovic na Orlickoústecku. Firma se zabývala obchodní a hostinskou činností a provozem lyžařských vleků.

V západoslovenské Nitře začíná mezinárodní zemědělský a potravinářský veletrh Agrokomplex. Potrvá do 24. srpna.

PÁTEK 20. SRPNA

V areálu výstaviště v Lounech začíná 11. ročník výstavy zaměřené na prezentaci rodinných domů na klíč, chalup, rekreačních chat a altánů, stavebních materiálů, zabezpečovacích zařízení či nábytku a bytového textilu Dům. Potrvá do 22. srpna.

Uskuteční se dražba téměř 32 tisíc kusů vlastních listinných akcií cestovní kanceláře Čedok, které její drobní akcionáři nepřevzali. Vyvolávací cena balíku akcií, který představuje 8,7 procenta z celkového počtu, byla stanovena na 7,5 milionu korun. Dražbu provádí společnost RSJ Invest.

V královéhradeckém kulturním domě Střelnice začne v 10 hodin dražba areálu zemědělské prvovýroby v obci Stojice na Pardubicku. Jde o majetek zkrachovalé společnosti Javurka Group z Ostřetína u P ardubic. Vyvolávací cena činí 400 tisíc korun, odhadní 3,1 milionu korun.

V Pardubickém kraji končí distribuce nových telefonních seznamů Zlaté stránky.

PONDĚLÍ 23. SRPNA

Seminář „Outsourcingová smlouva“ pořádá Institute for International Research v České republice. Účastníci se seznámí se základními postupy a pravidly týkajícími se těchto smluv. Kontakt: Tel.: 222 074 555, e-mail: konference@iir.at.

ÚTERÝ 24. SRPNA

Na brněnském Výstavišti začínají veletrhy Styl - Dessous, Body trends, Dessous Trends a Styl - Kabo Show. Pořadatelem je společnost Veletrhy Brno. Kontakt: Jarmila Navrátilová, tel.: 541 152 282, e-mail: jnavratilova@bvv.cz.

BRAND24

ČTVRTEK 26. SRPNA

Ve slovenském Bardějově začíná 12. ročník kontraktačně prodejní výstavy Bardkontakt. Zaměřuje se mimo jiné na stavební materiály a technologie, prvky zahradní a parkové architektury, restaurátorské ateliéry, realitní služby či potřeby pro domácnost. Součástí jsou také autosalon a regionální investiční fórum. Akce trvá do 29. srpna. Pořadatel: Spiš - View - Trading, Starosaská 15, 052 20 Spišská Nová Ves, Slovensko, Tel: 00421/53/4424 748, e-mail: svt@svt.sk.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).